Hoitava kosteusvoide, cocoa, 50 ml

Hoitava kosteusvoide, cocoa, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Tehoaineena otsonoitu kaakaovoi - suklaantuoksuinen unelma hoitaa ihosi ihanaksi.

Yksityiskohdat

Tämän ihoa tehokkaasti hoitavan kosteusvoiteen tärkeimpänä tehoaineena on otsonoitu kaakaovoi.

Otsonoitua kaakaovoita on tutkittu erityisesti Kuubassa, jossa sillä on havaittu olevan lukuisia hoitavia vaikutuksia muiden otsonoitujen kasvirasvojen tavoin. Kaakaovoin erityispiirteenä on siinä oleva luontainen suklaan tuoksu.

Otsonoitaessa kasvirasvojen rasvahappoihin syntyy niin sanottuja otsonideja. Otsonidit hajottavat useimmat hajusteet, ja siksi hajusteiden löytäminen näihin voiteisiin on vaikeaa. White Swan tuotteissa on käytetty luomulaatuista kaakaovoita, jonka suklaan tuoksu kuitenkin säilyy otsonointiprosessin aikana.

Otsonoinnissa kaakaovoi kiinteytyy tavallista kovemmaksi, joten se ei sellaisenaan sovi käytettäväksi ihonhoitoon. Tällaisen kosteusvoiteen tehoaineeksi se on kuitenkin ihanteellinen.

Otsonoidut rasvat ovat hyvin antimikrobisia. Ne tappavat bakteerit, sienet, virukset ja muut taudinaiheuttajat nopeasti. Otsonidit lisäävät myös kudoksia uusivien kasvutekijöiden tuotantoa iholla, jolloin ihovaurioiden paraneminen nopeutuu.

Lisäksi otsonidit lisäävät sisäsyntyisten antioksidanttien tuotantoa. Ne suojaavat ihoa ulkoisilta uhkatekijöiltä, kuten auringon UV-säteilyn tai eri kemikaalien aiheuttavilta vaurioilta. Samalla ihon vanheneminen hidastuu tai se saattaa jopa nuorentua.

Voide sisältää myös kasviperäistä skvalaania, joka on erinomainen kosteuttaja ja auttaa otsonoitua rasvaa imeytymään nopeammin ja syvemmälle. Betaiini ja muut vesiliukoiset kosteuttajat joko sitovat ilmassa olevaa kosteutta tai estävät sen poistumista. Lisäksi voiteessa on vielä joitakin rakennetta ylläpitäviä ainesosia.

Erillisiä säilöntäaineita niissä ei tässä voiteessa ole ollenkaan, koska niitä ei kerta kaikkiaan tarvita: mikrobit kuolevat otsonoidun öljyn vaikutuksesta.

Puhtaana luonnonkosmetiikkana tätä voidetta ei voi pitää, sillä jo pelkkä otsonointiprosessi tekee tuotteesta luonnotonta, vaikka otsonoidun rasvan hoitavat ominaisuudet ovatkin hyvin luonnollisia. Mitään parabeeneja, silikoneja tai muitakaan huonomaineisia ainesosia voiteessa ei ole. Voidetta voi huoletta käyttää säännöllisesti useitakin kertoja päivässä. Tuote myydään ilmattomassa pumppupullossa.

Vain ulkoiseen käyttöön!

Säilytys alle +8 C, jolloin säilyvyys kaksi vuotta.
Säilyvyyys huoneenlämmössä 6 kk

Lisätiedot

 • EAN: 6430057080092
 • Ainesosat: INCI:
  Aqua, Ozonized Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Squalane (Vegetable origin), 1,3-Butylene Glycol, Natural Betaine, Glycerin, Cetearyl alcohol, Ceteareth 30.

  Vain ulkoiseen käyttöön!

  Säilytys alle +8 C, jolloin säilyvyys kaksi vuotta.
  Säilyvyyys huoneenlämmössä 6 kk Ainesosat:
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Otsonoidut voiteet
 • Ominaisuudet: vegaaninen