Hoitava ja ravitseva vartalovoi, 370 ml

Hoitava ja ravitseva vartalovoi, 370 ml
17,95 €
( 48,51 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Täyteläinen vartalovoi kosteuttaa ja ravitsee ihosi ihanan pehmeäksi!

Yksityiskohdat

Natura Siberica-sarjan Sauna&Spa Thick Natural Daurian -vartalovoi hoitaa ja ravitsee kuivaa vartalon ihoa. Se saa ihosi ihanan pehmeäksi ja silkkisen ravitun tuntuiseksi!

Tämän täyteläisen vartalovoin sisältämä, Siperian Ginseng omaa runsaasti mineraaleja, jotka syväravitsevat ihoa, parantaen samalla sen sävyä. Tuotteessa patsasteleva ravinteikas ruusunmarjauute, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja muita vitamiineja, parantaa ihon omaa immuniteettiä ja solujen uudistumista. Vartalovoin sisältämän sitruunan ja rosmariinin öljyt tuovat tuotteeseen aromaterapeuttisia ominaisuuksia. Dauria-alueelta tuotetuilla luonnon öljyillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. 

Tällä vartalovoilla on luonnonkosmetiikan ICEA-sertifikaatti.

Natura Siberica-sarjan Sauna & Spa -linja on erityisesti kehitetty yhdistettäväksi rentouttavaan saunahetkeen. Lämpimässä ihohuokoset avautuvat ja iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Luonnolliset aktiiviaineet pääsevät näin täyteen potentiaaliinsa, samalla tarjoten ihanan aromaterapeuttisen kokemuksen.

Käyttöohje: Lämmitä pieni määrä tuotetta käsissäsi, kunnes se muuttuu voidemaiseksi. Levitä vartalon iholle. 

Kokeile ja ihastu!

Natura Siberica on ainutlaatuinen ja mainetta niittänyt sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja Venäjältä.

Sarjan tuotteissa yhdistyy ikivanha siperialainen kasvitietämys nykyaikaiseen luonnonkosmetiikkaan. Sarja pohjautuu siperialaisiin kasveihin, jotka kasvavat erittäin puhtailla alueilla ja ääri-olosuhteissa, jolloin ne kehittävät itseensä vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka hoitavat ja vahvistavat ihoa. Tuotteissa myös käytetään villinä kasvaneita kasveja ja sarja myös työllistää alkuperäisväestöä syrjäseuduilla.

Lisäksi natura sibericalla on yhteensä kolme omaa sertifioitua luomutilaa, joilla kasvatetaan sarjassa käytettyjä yrttejä. Ne kaikki sijaitsevat erittäin puhtailla alueilla siperiassa. Suurin niistä sijaitsee Khakassiassa (33 hehtaaria) ja se on samalla myös Euroopan suurin luomutila! Luomutuotanto ja luomutilat on sertifioitu Eurooppalaisen luonnonkosmetiikan standardin mukaiseksi EU 834/ 07.

Kaikissa sarjan tuotteissa tuotepohjassa komeilevat Siperian mäntyöljy sekä Altain tyrniöljy. Siperian mäntyöljy sisältää 5 kertaa enemmän E –vitamiiniä kuin oliiviöljy. Siperian mäntyöljy vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja (skin barrier) ja suojaa ihoa tuulelta ja pakkaselta. Voimakas luonnollinen antioksidantti, joka taistelee ihon ikääntymistä vastaan. Siperian mäntyöljy sisältää runsaasti linolihappoja, jotka ylläpitävät ihon ja hiusten luonnollista kauneutta.

Autenttista ja Aitoa ihonhoitoa vahvalla ammattitaidolla!

Lisätiedot

 • EAN: 4744183010505
 • Ainesosat:

  Aqua, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Cetyl Palmitate, Glycerin, Tocopherol, Xanthan
  Gum, Potassium Hydroxide, Panax Ginseng Root Extract*, Pinus Pumila Needle ExtractWH, Rosa Canina
  Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Aquilegia Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH,
  Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Crepis Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Hippophae Rhaimnoides
  Fruit Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Citrus Medica Limonum Peel Oil*, Rosmarinus O cinalis Leaf
  Oil*, Benzyl Alcohol, Glyceryl Undecylenate, Linalool**, Limonene**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**.

 • Alkuperämaa: Venäjä
 • Tuotetyyppi: Vartalovoide
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen