Hoitava huulivoide, 15 ml

Hoitava huulivoide, 15 ml
14,95 €
( 996,67 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Suojaa huulia kaikkina vuodenaikoina ja pitää ne pehmeänä.

Yksityiskohdat

Luontoäidin vedetön huulivoide hoitaa, ravitsee ja kosteuttaa huulia tehokkaasti kaikkina vuodenaikoina. Yrttien ja öljyjen kasvikarotenoidit ja antioksidantit hoitavat ja myös suojaavat huulia luonnollisella tavalla auringolta, tuulelta ja kylmältä.

Kylmäpuristetut luomuvahat jojobaöljy, kariteöljy eli voipuun rasva ja mehiläisvaha sekä luomuhelokki- ja hamppuöljy ravitsevat, hoitavat ja suojaavat huulia sisältämiensä vitamiinien, hivenaineiden ja arvokkaiden rasvojensa avulla.

Kotimaiset luomuyrtit kehäkukka, puna-apila, niittyhumala, sitruunamelissa, ruusu uudistavat, elvyttävät, pehmentävät ja suojaavat huulia. Aromaterapeuttinen eteerinen anisöljy antaa tuotteelle raikkaan maun ja lisää virkeyden ja ilon tunnetta. Suomalaiset kukkaterapiauutokset villiruusu, mustikka, siankärsämö hellivät niin huulia kuin mieltäkin.

Käyttöohje: Levitä ohut kerros huulivoidetta tarpeen mukaan. Huulivoidetta on hyvä käyttää huulipunan alla sekä kasvoilla pakkasvoiteena.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384070272
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Simmondsia chinensis (jojobaöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Butyrospermum parkii (kariteöljy, voipuun rasva – shea butter)*, Oenothera biennis (helokkiöljy)*, Cannabis sativa (hamppuöljy), Calendula officinalis (kehäkukan kukka, öljyuutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, öljyuutos)*, Prunella vulgaris (niittyhumala, öljyuutos)*, Melissa officinalis (sitruunamelissan lehti, öljyuutos)*, Rosa ssp. (Suomalaisen juhannus- ja pimpinella ruusun kukka, öljyuutos)*, Pimpinella anisum (anis, eteerinen öljy), Rosa canina (villiruusu, kukkaterapeuttinen uutos)*, Vaccinium myrtillus (mustikka. kukkaterapeuttinen uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämö, kukkaterapeuttinen uutos)*.

  * = Luomu

  Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ja luomustandardit. 
  Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä säilöntäaineita.

  - Kylmäpuristetut luomuvahat jojobaöljy, kariteöljy eli voipuun rasva ja mehiläisvaha sekä luomuhelokki- ja hamppuöljy ravitsevat, hoitavat ja suojaavat 

  - huulia sisältämiensä vitamiinien, hivenaineiden ja arvokkaiden rasvojensa avulla.

  - Kotimaiset luomuyrtit kehäkukka, puna-apila, niittyhumala, sitruunamelissa, ruusu uudistavat, elvyttävät, pehmentävät ja suojaavat huulia.

  - Aromaterapeuttinen eteerinen anisöljy antaa tuotteelle raikkaan maun ja lisää virkeyden ja ilon tunnetta.

  - Suomalaiset kukkaterapiauutokset villiruusu, mustikka, siankärsämö hellivät niin huulia kuin mieltäkin.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Huulivoiteet