Hiusväri, light brown 5

Hiusväri, light brown 5

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Kohahduta kutreillasi!

Yksityiskohdat

Upouudet ja uljaat, K Pour Karité -hiusvärit ovat markkinoiden ensimmäiset 100% luonnolliset, Ecocert-sertifioidut hiusvärit, jotka on valmistettu ilman hennaa. Voidemainen, helppokäyttöinen hiusväri on helppo ja nopea levittää. Lopputuloksena saat iloksesi upean, luonnollisen ja monivivahteisen sävyn.

Hiusvärit ovat hellävaraisia ja hoitavia kevytvärejä, jotka haalistuvat pikkuhiljaa hiustenpesun yhteydessä.

Laadukkaat hiusvärit peittävät ensimmäisiä harmaita haivenia (<5%), mutta eivät vaalenna hiuksia. Luonnonmukaisten hiusvärien vaikutusaika 0,5-3 h riippuen omasta hiussävystä ja halutusta lopputuloksesta.

Tämä hiusväri myös suojaa ja hoitaa! Hiuksista tulee tuuheat ja kimmoisat, vahvat ja kiiltävät.

K Por Karite -sarjan hoivat hiusvärit pohjautuvat 100% kasviperäisiin raaka-aineisiin, kuten aloe veraan, sheavoihin, auringonkukkaöljyyn ja laventeliin. Värjäävinä kasveina on käytetty mm. annattoa (Bixa orellana), kampetsepuuta (Haematoxylon campechianum), durra-viljaa (Sorghum bicolour), värimataraa (Rubia tinctorum) ja indigoa (Indigofera tinctoria).

Hellävaraiset ja allergisoimattomat K Pour Karité -hiusvärit eivät sisällä hennaa, ammoniakkia, vetyperoksidia, resorsinolia, parabeenejä, formaldehydiä tai synteettisiä tuoksuja tai väriaineita.

Lisätiedot

  • EAN: 3426354084676
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka