Hiusväri, deep chestnut, 100 g

Hiusväri, deep chestnut, 100 g
14,95 €
( 149,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Kylmään taittava, todalla tumma luonnollinen hiusväri!

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Cultivator´s -sarjan hiusvärit saivat maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden hiustuotteiden joukossa?

” Cultivator’s on kiistatta maailman johtava kasvivärien valmistaja ja alansa pioneeri. Laajan värivalikoiman, upean värjäystuloksen ja värimassan täydellisen koostumuksen lisäksi yritys on kaikessa toiminnassaan vastuullinen ja sen hiilijalanjälki on nolla.”, Kokko ylisti tätä hiustuotteiden aatelistoon kuuluvaa hiusvärisarjaa – joka muuten palkittiin hiljattain myös Ruohonjuuren parhaana hiustuotekimarana.

Tiesitkö, että Ruohonjuuren henkilökunta valitsi Cultivator´s-sarjan kasviperäiset hiusvärit vuoden parhaiksi hiustuotteiksi?

"Cultivator´s-sarjan kasviperäiset hiusvärit ovat turvallinen ja toimiva ratkaisu tukan värjäykseen. Huippulaadukkaat kasvivärit hoitavat hiuksia sekä lisäävät niiden kiiltoa ja eloisuutta. "Värikypäräongelmankin" välttää kasviperäisillä hiusväreillä, joilla värjätessä lopputulos on luonnollisen kaunis - ihan ilman turhia kemikaaleja", raatimme kiittelee.

DEEP CHESTNUT on kylmään taittava, klassinen tummanruskea sävy. Cultivator´s sarjan tummin ruskean sävy. Klassinen syvä, tummanruskean sävy joka jättää hiuksista eloisat ja kiiltävät. Tummia sävyjä ei suositella käytettäväksi vaaleaan/erittäin vaaleaan hiukseen.

Cultivator’s organic- hiusvärit ovat turvallisia, luonnollisista kasvisperäisistä raaka-aineista valmistettuja vesiliukoisia hiusvärejä.

Kasviperäiset hiusvärit ovat valmistettu yhdistämällä 100% luomulaatuisia ainesosia ja kasvivärejä. Värisävyinä pigmenttiä antamaan käytetään luonnollisia värjääviä kasvimaailman antimia. Lisäksi rauhoittavana ainesosana muita luonnon raaka-aineita, kuten aloe veraa, sekä kamomillaa. Hiusvärit ovat 100 % kemikaalivapaita. Ne eivät sisällä PPD:tä, synteettisiä rakenne- ja hoitoaineita, vetyperoksiidia tai ammoniakkia tai muita hiuksille haitallisia kemikaaleja.

Lisätiedot

  • EAN: 8906076150071,8906076150811,8906076152020,906076152020
  • Ainesosat: INCI: Henna, Indigo, Aloe, Amla, Ziziphus,Eucalyptus, Turmeric, Chamomile
  • Alkuperämaa: Intia
  • Tuotetyyppi: Hiusvärit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka