Hiusväri, cassia, 100 g

Hiusväri, cassia, 100 g
16,90 €
( 169,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tämän värin tukkasi ostaisi.

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Ruohonjuuren henkilökunta valitsi Cultivator´s-sarjan kasviperäiset hiusvärit vuoden parhaiksi hiustuotteiksi?

"Cultivator´s-sarjan kasviperäiset hiusvärit ovat turvallinen ja toimiva ratkaisu tukan värjäykseen. Huippulaadukkaat kasvivärit hoitavat hiuksia sekä lisäävät niiden kiiltoa ja eloisuutta. "Värikypäräongelmankin" välttää kasviperäisillä hiusväreillä, joilla värjätessä lopputulos on luonnollisen kaunis - ihan ilman turhia kemikaaleja", raatimme kiittelee.

Tässä luonnonkosmetiikkalaatuisessa kasvihiusvärisekoituksessa on puhdasta cassiaa ja aloe veraa, jotka hoitavat hiusta ja lisäävät kiiltoa.

Voit mitä mainioimmin käyttää cassia-väriä omaa nykyistä väriä hoitavana ja rakennepaikkaavana hoitokertana tuomaan kiiltoa hiuksiisi.

Cassia vahvistaa oman hiuksesi sävyjä kevyesti ja tuo hiuksen sävyyn hitusen lämpöä. Cassiaa, hennaa ja indigoa voi myös sekoitella keskenään. Cassiaa käytetään usein erilaisissa kasviväriyhdistelmissä yhtenä ainesosana.

Testaa ja ihastu itsekin!

Cultivator’s organic- hiusvärit ovat turvallisia, luonnollisista kasvisperäisistä raaka-aineista valmistettuja vesiliukoisia hiusvärejä.

Kasviperäiset hiusvärit ovat valmistettu yhdistämällä 100 % luomulaatuisia ainesosia ja kasvivärejä. Värisävyinä pigmenttiä antamaan käytetään luonnollisia värjääviä kasvimaailman antimia. Lisäksi rauhoittavana ainesosana muita luonnon raaka-aineita, kuten aloe veraa, sekä kamomillaa. Hiusvärit ovat 100 % kemikaalivapaita. Ne eivät sisällä PPD:tä, synteettisiä rakenne- ja hoitoaineita, vetyperoksiidia tai ammoniakkia tai muita hiuksille haitallisia kemikaaleja.

Lisätiedot

  • EAN: 8906076150194,8906076150934
  • Ainesosat: INCI: Cassia auriculata (Cassia Powder) & Aloe vera (Aloe Powder)
  • Alkuperämaa: Intia
  • Tuotetyyppi: Hiusvärit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen