Hiusparfyymi, golden citrus, 60 ml

Hiusparfyymi, golden citrus, 60 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tuoksua ja tunnelmaa!

Yksityiskohdat

Tämän luksulaatuisen hiusparfyymin taivaallinen tuoksu tuo tukkaasi raikkautta ja häivähdyksen arvoituksellisuutta!

Tuoksumaailmassa nerolin ja bergamotin täyteläiset tuoksut yhdistyvät hippuselliseen valkoista teetä ja nokkosta, jotka syventävät hiusten sävyä ja tuovat niihin rakennetta.

Korkealaatuisen hiusparfymin aistikas laventeli rauhoittaa päänahkaa samalla kun ametistikivellä on mieltä tyynnyttäviä vaikutuksia.

Tämä kerrassaan ihastuttava hiustenhoitotuote saa auringon paistamaan synkimmänkin risukasan perukoille! Hiusparfyymin avulla voit kaiken lisäksi vähentää hiuksia rasittavaa, liiallista pesua ja käsittelyä.

Tämä blogimaailmassa kahmalokaupalla kehuja kerännyt hiusparfyymi kosteuttaa hiuksiasi hellävaraisesti, säilyttäen niiden elinvoiman ja energian. Tuotteen tuoksu on niin ihastuttava, ettei yhtään mikään estä sitä käytettävän myös muualla kuin hiuksissa. Testaa ja ihastu ikihyviksi!

Tämän ylellisen hiustenhoitosarja on perustanut englantilainen parturi-kampaaja Tabitha James Kraan. Pontimena suurta suosiota kansainvälisesti nauttivan sarjan perustamiselle oli se, kun Kraan havahtui kemikaalitietoisuuteen ollessan raskaana. Raskausaikanaan on tiedosti, että kaikki kemikaalit (ja aivan erityisesti hiuspohjaan laitettavat) imeytyvät verenkierron kautta myös hänen lapsukaiseensa.

Siksipä Kraan halusi luoda kemikaalikimaroiden tilalle laadukkaan ja turvallisen sarjan ylellisiä hiustenhoitotuotteita: perustajansa nimeä kantava tuotesarja sisältääkin ainoastaan 100 % luonnollisia ainesosia. Iso osa sarjan tuotteiden raaka-aineita on viljelty luonnonmukaisesti eli luomu-sertifioidusti.

Sarjan perustajan Tabitha James Kraanin pointtina on, että hiuspohja on kasvojen ihon kaltaista ihoa ja siksi hiuspohjaa tulee käsitellä yhtä hellävaraisesti ja suurella antaumuksella kuin kasvojenkin ihoa. Niin: kukapa sitä tahtoisikaan hangata kasvojakaan rajuilla kemikaaleilla montaa kertaa viikossa?

Lisätiedot

  • EAN: 5060394120093
  • Ainesosat: INCI:
    citrus aurantium (neroli) amaraflower distillate*, camellia sinensis (white tea) leaf*, urtica dioica (nettle) leaf powder*, malva sylvestris (marshmallow) root*, lavandula angustifolia (lavender) oil*, commiphora myrrha (myrrh) oil, citrus bergamia (bergamot) oil*, citrus limon (lemon) peel oil*. (citral, geraniol, citronellol, farnesol, limonene, linalool - naturally occurring components of essential oils).

    * = Luomutuotettu raaka-aine
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen