Hilla & hunaja shampoo, 200 ml

Hilla & hunaja shampoo, 200 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Hiuksia ja hiuspohjaa luonnon tehoainein hellivä shampoo!

Yksityiskohdat

Lapin marjan elinvoimaa hiuksille! Sekä hiuksille että luonnolle hellävaraiset raaka-aineet ovat tämän ekologisen shampoon perusta. Arktisen luonnon tehoaine hillauute ja hunaja antavat hiuksille arvokkaita vitamiineja ja voimaa. Propolisuute hoitaa myös hiuspohjaa.

Käyttö:

Vaahdota shampoota kostealla kämmenellä ja levitä shampoo märkiin hiuksiin samalla päänahkaakin hieroen. Huuhdo ja toista tarvittaessa.

Hunajaa lukuunottamatta sisältää ainoastaan kasviperäisiä raaka-aineita. Ei mineraaliöljyjä eikä synteettisiä väri- ja tuoksuaineita. Parabeeniton. Valmistettu luonnonkosmetiikkakriteeristön mukaisesti.

Suomen luonto on rikas ja ihmeellinen - herkkyys, puhtaus ja arktisuus tekevät siitä ainutlaatuisen. Mellis on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka käyttää pohjoisen luontomme monimuotoisuutta tuote- ja raaka-ainevalinnoissaan. Aisti luonnon monimuotoisuus ihollasi.

Silva Arctica-sarjan nimi tulee latinankielisistä sanoista Silva, metsä, ja Arctica, pohjoinen. Nämä kuvaavat tuotteiden sisällön alkuperää; karu, kuitenkin puhdas ja rikas luontomme on täynnä toinen toistaan hienompia kasveja, yrttejä ja marjoja. Suomen luonto niittyineen, metsineen ja soineen on ehtymätön aarreaitta, inspiraatiomme ja tuotteidemme perusta.

Korkealuokkaiset raaka-aineet Pohjolan puhtaasta luonnosta ovat tärkeitä ja tuotteiden perusta. Hunajan ohella käytetään huolellisesti valikoituja, laadukkaita raaka-aineita, kuten kotimaisia marjasiemen-, kasvi- ja yrttiöljyjä sekä –uutteita, jotka tukevat hunajan hoitavia ominaisuuksia ja mm. ylläpitävät ihon kimmoisuutta ja vähentävät ihoärsytyksiä ja kutinaa. Monet näistä luonnon raaka.aineista ovat itsessään antioksidanttisia ja uudistavia, ja sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja, hedelmähappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita.

Kaikilla Melliksen tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki; tuotekehitys ja valmistus tapahtuu kokonaisuudessaan Melliksen tiloissa Joroisissa. Olemme Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen.

Lisätiedot

  • EAN: 6418655410046
  • Ainesosat: AINESOSAT: AQUA, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, LAURYL GLUCOSIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, MEL, OLIVAMIDOPROPYL BETAINE, SUCROSE LAURATE, CAPRYLYL-CAPRYL GLUCOSIDE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXIPROPYL DIMONIUM CHLORIDE, PHYTIC ACID, CLOUDBERRY SEED OIL, XANTHAN GUM, PROPOLIS EXTRACT, LAVENDULA OFFICINALIS, LINALOOL, PRESERVED WITH BENZOIC ACID, SORBIC ACID, BENZYL ALCOHOL, LACTIC ACID. pH 5 - LÄHELLÄ IHON OMAA pH-TASOA.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka