Hiilihyvitys-lahjakortti, ClimateAction

Hiilihyvitys-lahjakortti, ClimateAction

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali
Hiiilihyvitys-lahjakortti on valinta paremman maailman puolesta

Yksityiskohdat

ClimateActionin hiilihyvityslahjakortilla keskivertosuomalainen saa hyvitettyä yhden kuukauden hiilijalanjälkensä. Tässäpä siis mainio lahja hänelle, jolla on jo kaikkea – tai näppärä tapa kompensoida oma elämänsä hiilineutraaliksi.

Lahjakortin hankkimisen tuloksena istutetaan 1,5 puuta, jonka kompensaatiovaikutus on yhden kuukauden hiilijalanjälki.

Ruohonjuuren Hiilihyvitys-lahjakortit toimittava ClimateAction Oy perustettiin, kun joukko ihmisiä kyllästyi käytännön tekojen puutteeseen ilmastonmuutoksen vastaisessa kamppailussa.

ClimateActionin tehtävänä on toimia luonnon puolesta ja mahdollistaa helppo ja luotettava tapa hyvittää hiilidioksidipäästöjä (CO2) tai siirtyä hiilinegatiiviseen elämään.

Hiilinielupalvelun avulla ihmiset voivat hyvittää kaikki hiilidioksipäästönsä helposti ja luotettavasti. ClimateAction toteuttaa hiilidioksidipäästöhyvitykset puiden istutuksina, koska puut ovat erinomaisia hiilen sitojia. Kaikki istutukset tehdään Suomeen.

ClimateAction toteuttaa kaikki hiilihyvitykset ostamalla itse joutomaata ja istuttamalla sinne uutta metsää. ClimateAction hankkii esimerkiksi tukikelvottomia peltoja ja vanhoja turvetuotantoalueita, joilla ei ole tällä hetkellä käyttötarkoitusta ja joissa ei ole ennestään metsää. Istutuksiin parhaiten sopivat alueet valitaan Metsäkeskuksen ja yksityisten metsäammattilaisten kanssa.

ClimateActionissa ollaan erittäin tarkkoja metsänhoidosta. Vissinä pyrkimyksenä on varmistaa se, että istutettu metsä maksimoi hiilensidonnan sekä parantaa alueen biodiversiteettiä. Tällä hetkellä puulajivalikoimassaan komeilee ainoastaan metsäkuusi, koska sen kyky sitoa hiiltä on ylivoimainen muihin puulajeihin verrattuna. Kuusten istutukset suonpohjille sekä turvealueille onnistuvat myös parhaiten verrattuna muihin lajeihin.

Miksi sitten ClimateAction hankkii itse maa-alat, jonne puita istutetaan? ClimateAction haluaa varmistaa metsän säilyvyyden pitkällä aikavälillä. Myös muiden puulajien annetaan levittäytyä metsiin luontaisesti ja vähitellen alueet muuttuvatkin luonnonvaraisiksi. Ajan saatossa hiilihyvityksistä alkunsa saaneet metsät ovat koti myös tuhansille muille eliölajeille.

Lisätiedot

  • EAN: 123456789,6429810193001
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: hiilineutraali