Hierontaöljy, yrtti, 500 ml

Hierontaöljy, yrtti, 500 ml
16,90 €
( 33,80 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Säästökoko hellään hierontaan!

Yksityiskohdat

Frantsilan laadukas ja hellävarainen Yrtti-hierontaöljy on hyvin imeytyvä ja luonnollisen suloisen tuoksuinen valinta. Kotimaiset luonnonmukaiset yrtit ja hellävarainen valmistustapa takaavat hierontaöljyn tehon ja puhtauden. Hierontaöljyn valmistuksessa on käytetty hellävaraisia menetelmiä, jotka tallentavat yrttien rohtovaikutuksen ja bioenergiat.

Lisätiedot

 • EAN: 510100,6416384080332
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Frantsilan Yrttihierontaöljy on valmistettu luomuvoittoisista korkealaatuisista, kylmäpuristetuista kasviöljyistä sekä kotimaisista, luonnonmukaisesti viljellyistä yrteistä. Öljyt sisältävät runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja entsyymejä, jotka jo sinänsä hoitavat ihoa. Se soveltuu hyvin herkällekin iholle

  Vitis vinifera (viinirypäleen siemenöljy), Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Plantago ssp. (piha- ja heinäratamo)*, Trifolium prantense (puna-apila)*, Prunella vulgaris (niittyhumala)*, Achillea millefolium (siankärsämö)*, Calendula officinalis (kehäkukka)*, Stellaria media (pihatähtimö)*, Hypericum perforatum (mäkikuisma)*, Polygonum aviculare (pihatar)*, Arctium lappa (takiainen)*, Verbascum thapsus (ukontulikukka)*, Tocopherol (tokoferoli eli luonnon E-vitamiini).

  * = Luomua

  - Viinirypäleen siemenöljy (Vitis vinifera) Pehmentävä ja suojaava kasviöljy. Ohut, kevyt ja väritön öljy, joka imeytyy ihoon erittäin      tehokkaasti. Aromahieronnassa yksi eniten käytetyistä öljyistä. Ei jätä ihoa rasvaiseksi.

  - Auringonkukkaöljy (Helianthus annuus) Pehmentävä, ravitseva ja suojaava Kevyt, kirkas ja hyvin imeytyvä luomuviljelty ja kylmäpuristettu  öljy, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti elvytystä kaipaavalle iholle. 

  - Oliiviöljy (Olea europaea) Ravitseva ja pehmentävä. Oliiviöljy on vihertävä paksuhko luomuöljy, joka on ns. ensipuristeinen, kylmäpuristettu neitsytöljy. Se sopii erityisesti kuivalle iholle. 

  - E-vitamiini asetaatti (Tocopheryl Acetate) Härskiintymistä estävä E-vitamiinijohdannainen, joka toimii iholla myös antioksidanttina.
   
  - Piha- ja heinäratamo (Plantago spp.), Puna-apila (Trifolium prantense) ja Niittyhumala (Prunella vulgaris) ovat ihoa elvyttäviä, pehmentäviä   ja hoitavia. Ne tehostavat myös kudoksen aineenvaihduntaa. 

  - Siankärsämö (Achillea millefolium) elvyttää ihokudoksen verenkiertoa ja hoitaa tehokkaasti tulehduksia. 

  - Kehäkukka (Calendula officinalis) rauhoittaa, uudistaa ihokudosta ja elvyttää lymfan toimintaa sekä toimii A-vitamiinin lähteenä. 

  - Pihatähtimö (Stellaria media) on ärtynyttä, kutiavaa ja karheaa ihoa hoitava.

  - Kuisma (Hypericum perforatum) elvyttää ihon toimintoja ja hermotusta. Se rauhoittaa sekä laukaisee lihasjännityksiä.

  - Pihatatar (Polygonum aviculare) ja Takiainen (Arctium lappa) elvyttävät, puhdistavat ja uudistavat ihon alaista kudosta sekä poistavat  nesteitä. 

  - Ukontulikukka (Verbascum thapsus) pehmentää ihoa ja uudistaa ihosolukkoa. 

  - Sivuvaikutukset: Ei havaittu. Joku saattaa olla yliherkkä jopa luonnollisille kasviöljyille. 

  - Säilytä mielellään viileässä

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Hieronta, Lihaskipuihin