Hierontaöljy, Arnikki, 200 ml

Hierontaöljy, Arnikki, 200 ml
32,95 €
( 164,75 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Syvävaikuttava, lämmittävä öljy erityisesti hierontaan.

Yksityiskohdat

Verenkiertoa vilkastuttava, kudoksia lämmittävä öljy hierontaan ammattilais- ja omaan käyttöön.

Arnikki-ihoöljy on tuote, joka varmasti mainitaan Weledan nimen yhteydessä kaikkialla maailmassa. Öljy on ammattilaisten arvostama urheilu- ja terapeuttipiireissä. Arnica Montana -nimisestä kasvista valmistetaan lääkkeitä venähdysten ja kolhujen hoitoon. Arnikki-ihoöljy lievittää ihoon hierottaessa jumiutuneet tai ylirasittuneet lihakset; särky ja kiputilat helpottuvat. Sopii käytettäväksi myös raskauden aikana raskausarpien ehkäisemiseksi.

Arnikki-ihoöljyn pohjana on raskas, tumma oliiviöljy. Oliiviöljyn tuoksu on melko raskas, mutta hajusteena käytetyt aidot, haihtuvat rosmariini- ja laventeliöljy keventävät sitä.

Vegaaninen.

Arnikki-ihoöljy on valittu lukuisia kertoja voittajaksi erilaisissa ihoöljy-testeissä mm. Ruotsissa (Aftonbladet v. 2000).

Käyttö: Hiero öljyä kämmeniin, levitä koko keholle, hiero pehmein ja voimakkain liikkein. Suihkun tai kylvyn jälkeen: hiero öljyä varovasti vielä kosteaan ihoon. Kylpy: kaada 2 ruokalusikallista juoksevaan veteen. Huomaa, että öljy tekee ammeesta liukkaan.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638099240,7611916001352
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Auringonkukansiemenöljy, Oliiviöljy, Aidot eteeriset öljyt*, Arnikinkukkauute, Koivunlehtiuute, Limoneeni*, Linalooli*, Geranioli*, Kumariini* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hieronta, Lihaskipuihin
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen