Hierontaöljy, Arnikki, 100 ml

Hierontaöljy, Arnikki, 100 ml
20,95 €
( 209,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Syvävaikuttava, lämmittävä öljy erityisesti hierontaan.

“Weledan Arnikki hierontaöljy on raikastavan aromaattinen hierontaöljy, joka lämmittää kipeitä lihaksia ja virkistää aineenvaihduntaa erityisesti liikunnan jälkeen. Olo on auvoisen rento ja iho ihanan pehmeä tämän öljyn jäljiltä. Kokeile myös saman sarjan uutuus-suihkuvoidetta ja ihastu!”

- Leena

Yksityiskohdat

Verenkiertoa vilkastuttava, kudoksia lämmittävä öljy hierontaan ammattilais- ja omaan käyttöön.

Arnikki-ihoöljy on tuote, joka varmasti mainitaan Weledan nimen yhteydessä kaikkialla maailmassa. Öljy on ammattilaisten arvostama urheilu- ja terapeuttipiireissä. Arnica Montana -nimisestä kasvista valmistetaan lääkkeitä venähdysten ja kolhujen hoitoon. Arnikki-ihoöljy lievittää ihoon hierottaessa jumiutuneet tai ylirasittuneet lihakset; särky ja kiputilat helpottuvat. Sopii käytettäväksi myös raskauden aikana raskausarpien ehkäisemiseksi.

Vegaaninen.

Arnikki-ihoöljyn pohjana on raskas, tumma oliiviöljy. Oliiviöljyn tuoksu on melko raskas, mutta hajusteena käytetyt aidot, haihtuvat rosmariini- ja laventeliöljy keventävät sitä.

Arnikki-ihoöljy on valittu lukuisia kertoja voittajaksi erilaisissa ihoöljy-testeissä mm. Ruotsissa (Aftonbladet v. 2000).

Käyttö: Hiero öljyä kämmeniin, levitä koko keholle, hiero pehmein ja voimakkain liikkein. Suihkun tai kylvyn jälkeen: hiero öljyä varovasti vielä kosteaan ihoon. Kylpy: kaada 2 ruokalusikallista juoksevaan veteen. Huomaa, että öljy tekee ammeesta liukkaan.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638099226
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Auringonkukansiemenöljy, Oliiviöljy, Aidot eteeriset öljyt*, Arnikinkukkauute, Koivunlehtiuute, Limoneeni*, Linalooli*, Geranioli*, Kumariini* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hieronta, Lihaskipuihin
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen