Hernerouhe, 500 g

Hernerouhe, 500 g
4,15 €
( 8,30 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Varsinainen voiman tuoja!

Yksityiskohdat

Myssyfarmin hernerouhe on erinomainen kotimaisen kasvisvalkuaisen lähde.

Myssyfarmin Luomu Hernerouhe on nopeasti turpoava, miedonmakuinen ja monikäyttöinen kasvisvalkuaisrouhe ruoanlaittoon ja leivontaan.

Käyttö:

Rouhe sopii etenkin kasvispihveihin, falafel-pyöryköihin, risottoihin, lasagneen ja perinteisen jauhelihataikinan jatkamiseen. Se ei dominoi mitään ruokaa maullaan ja tuo helposti lisää terveellistä kasvisvalkuaista liki mihin tahansa ruokaan.

Huom! Hernerouhe ei sovi kuivana nautittavaksi, se vaatii noin 15 minuutin turvotuksen kuumassa vedessä vuorisuolan tai luomukasvisliemen kanssa. Sitä voi myös keittää, mutta silloin rouheen struktuuri katoaa nopeasti ja siitä tulee sosemaista.

Hernerouhe on kotimainen vaihtoehto tuodulle soijarouheelle, jonka alkuperää saattaa olla vaikea jäljittää. Herne rouhitaan kuorineen Myssyfarmin elintarviketiloissa pienmyllyssä ja olemme päätyneet tekemään siitä suhteellisen hienojakoista, jotta rouhe ei vaatisi pitkää liotusaikaa. Kun hernerouheen sekoittaa kuumaan veteen tai kasvisliemeen noin 1:1, se turpoaa noin 20 minuutissa. Sitä voi myös keittää, mutta silloin rouheen struktuuri katoaa nopeasti ja siitä tulee sosemaista. 

Myssyfarmi käyttää vain oman tilan pelloilla kasvanutta, laadukasta Hulda-lajiketta edustavaa hernettä, joka on 100% jäljitettävissä.

Lisätiedot

 • EAN: 6430040190036
 • Ainesosat: Ainesosat: kotimainen herne.

  Ravintosisältö keskimäärin / 100 g:
  Energiaa 302 kcal
  Rasvaa 1,0 g
  Proteiinia 17,9 g
  Hiilihydraatteja 48,5 g
  Kuitua 10,0 g
  Natriumia 1,5 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Herne
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen