Herneproteiini-isolaatti, 1000 g

Herneproteiini-isolaatti, 1000 g
29,99 €
( 29,99 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Varsinainen voimantuoja, riittoisassa pakkauksessa

Yksityiskohdat

Pulsinin herneproteiini riittoisassa kilon pakkauksessa.

Helposti sulavassa muodossa, vegaanista proteiinia, jonka avulla saat tuotua tuhtiutta sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin - sekä tietysti käyttää herneproteiinia ravintolisänä vaikkapa smoothieiden seassa. Herneproteiini-isolaatti sisältää 85,5 % proteiinia ja vain 2,3 g hiilihydraatteja. Gluteeniton ja hypoallergeeninen vaihtoehto, jossa on mainio amoni-rasvahappokoostumus. Suositeltu päiväannos on kaksi kukkurallista teelusikallista jauhetta eli n. 20 g.

Laadukkaissa, makeuttamattomissa ja hyvältä maistuvissa Pulsin -sarjan proteiinijauheissa proteiini on elimistölle helposti sulavassa ja hyödynnettävässä muodossa. Pulsin -proteiinijauheita suositellaan urheilijoille, kuntoilijoille - ja ylipäätään kaikille ravitsemuksestaan ja hyvinvoinnistaan huolehtiville.

Proteiinijauheet auttavat lihasten kasvattamisessa, treeneistä palautumisessa, verensokerin heilahtelujen säätelemisessä ja ne myös auttavat pitämään yllä vahvaa vastustuskykyä.

Pulsin -sarjan proteiinijauheita voit näppärästi sekoittaa smoothieiden ja muiden juomien tai vaikkapa jogurtin tai viilin joukkoon. Kokeile ja tykästy!

Lisätiedot

 • EAN: 5060142010164
 • Ainesosat: Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 351kcal
  Proteiinia 85.5g
  Hiilihydraatteja 2.3g
  Rasvaa 1.0g

  Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä, maapähkinöitä ja maitotuotteita. Saattaa sisältää soijaa.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Herne
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen