Herneproteiini-isolaatti, 1000 g

Herneproteiini-isolaatti, 1000 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Varsinainen voimantuoja, riittoisassa pakkauksessa

Yksityiskohdat

Pulsinin herneproteiini riittoisassa kilon pakkauksessa.

Helposti sulavassa muodossa, vegaanista proteiinia, jonka avulla saat tuotua tuhtiutta sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin - sekä tietysti käyttää herneproteiinia ravintolisänä vaikkapa smoothieiden seassa. Herneproteiini-isolaatti sisältää 85,5 % proteiinia ja vain 2,3 g hiilihydraatteja. Gluteeniton ja hypoallergeeninen vaihtoehto, jossa on mainio amoni-rasvahappokoostumus. Suositeltu päiväannos on kaksi kukkurallista teelusikallista jauhetta eli n. 20 g.

Laadukkaissa, makeuttamattomissa ja hyvältä maistuvissa Pulsin -sarjan proteiinijauheissa proteiini on elimistölle helposti sulavassa ja hyödynnettävässä muodossa. Pulsin -proteiinijauheita suositellaan urheilijoille, kuntoilijoille - ja ylipäätään kaikille ravitsemuksestaan ja hyvinvoinnistaan huolehtiville.

Proteiinijauheet auttavat lihasten kasvattamisessa, treeneistä palautumisessa, verensokerin heilahtelujen säätelemisessä ja ne myös auttavat pitämään yllä vahvaa vastustuskykyä.

Pulsin -sarjan proteiinijauheita voit näppärästi sekoittaa smoothieiden ja muiden juomien tai vaikkapa jogurtin tai viilin joukkoon. Kokeile ja tykästy!

Lisätiedot

 • EAN: 5060142010164
 • Ainesosat: Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 351kcal
  Proteiinia 85.5g
  Hiilihydraatteja 2.3g
  Rasvaa 1.0g

  Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä, maapähkinöitä ja maitotuotteita. Saattaa sisältää soijaa.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Herne
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen