Heritage-muinaisviljajauho, 1 kg

Heritage-muinaisviljajauho, 1 kg
4,50 €
( 4,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Mainio muinaisvilja nykyihmisellekin iloksi!

Yksityiskohdat

Muinaisista, kaikkein vanhimmista vehnälajikkeista valmistettu luomulaatuinen muinaisviljajauhoseos on valmistettu perinteiseen tapaan kivimyllyllä jauhamalla.

Tämä täysjyväpitoinen muinaisviljajauho sopii keksien ja kakkusten leipomiseen mitä mainioimmin. Näistä jauhoista loihdit myös perinteiseen tapaan herkullisia, aidon makuisia leipiä. Huomaathan, että muinaisviljajauholla leipoessasi tarvitset hiukan enemmän nestettä kuin tavallisia vehnäjauhoja käyttäessäsi.

Huom! Jos leivot tästä jauhosta leipää leipäkoneella, tuloksena on hyvin tiivis leipä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että muinaisvehnäjauhokaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5011766010436,5011766881036,5011766881043
 • Ainesosat: Ainesosat: Heritage-muinaisvilja*
  *=luomulaatua.

  Ravintosisältö/ 100 g:
  1436KJ/340kcal
  Proteiinia: 15,5 g
  Hiilihydraatteja: 58,6 g
  joista sokereita 0,7 g
  Rasvaa 2,6 g
  josta tyydyttynyttä 0,5 g
  Kuitua: 10,3 g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Leivonta
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen