Heraproteiini, grassfed, 500 g

Heraproteiini, grassfed, 500 g
19,99 €
( 39,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton luomu
Puhdas, ruohoruokittujen lehmien maidosta valmistettu, luomulaatuinen heraproteiini!

"Puhdistamon luomulaatuisella heraproteiinijauheella saan tarvittavan määrän proteiinia aktiiviseen arkeeni lihasten rakennusaineeksi ja jaksamisen varmistamiseksi. Puhdistamon proteiinijauhe maistuu hyvälle ja on itselleni parhaimmillaan sekoitettuna kookosmaidon, kanelin ja banaanin kanssa!''

- Eeva Pöllänen, Ruohonjuuren asiakas ja SM-tason alamäkipyöräilijä
" Puhdistamon luomulaatuinen Heraproteiinijauhe on minun suosikkini! Ihan mahtavaa palautusta arkeen saa tästä huippulaatuisesta ja luonnollisesta proteiinilisästä. Jouluähkyn jälkeen ja suklaanhimoon heraproteiinista tehty juoma maistuu sekä välipalana että kuntoilun jälkeisenä palautusjuomana. Tämä on ihanteellinen tuote myös painonpudottajalle. Puhdistamon heraproteiini sekoittuu hyvin esimerkiksi veteen, kookosmaitoon tai mihin vain nesteeseen. Itse tykkään laittaa sitä mantelimaitoon - ja kyytipojaksi vielä loraus MCT-öljyä. Niin saa keho samalla tärkeät rasvahapot ja aineenvaihduntakin lähtee kunnolla käyntiin! Ja taas jakaa paljon paremmin ihan koko ihminen!"

-Ciia

Yksityiskohdat

Maustamaton, korkealaatuinen luomuhera välipalaksi, proteiinilisäksi tai palautusjuomaksi!

Puhdistamon luomulaatuiset heraproteiinijauheet ovat huippulaatuisia, luonnollisia proteiinilisiä. Luomusertifiointi takaa, että proteiinimme on läpäissyt tiukan valvontaseulan – niin maidon laadun, kuin tuotantoprosessienkin osalta. Kaikki alkaa mahdollisimman laadukkaasta raaka-aineesta. Heraproteiinin kohdalla tämä tarkoittaa maitoa, joka saadaan vapaasti laiduntavista lehmistä. Puhtaasta luomumaidosta valmistetaan maitohera ja siitä lopulta ultra-suodattamalla heraproteiinikonsentraatti.

Tuote sisältää runsaasti proteiinia, joka edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Mistä heramme raaka-aine tulee?

Puhdistamon luomuheran raaka-aine tulee Saksasta, josta kokemuksemme perusteella saadaan tällä hetkellä parhaimman laatuinen luomuhera. Heramme tulee eteläisestä Baijerista, jossa eläimet pääsevät laiduntamaan alppien juurella vapaasti suurimman osan vuodesta. Huonompien sääolojen sattuessa eläimet otetaan väliaikaisesti suojaan ruokarehun pysyessä kuitenkin vielä luomuluokiteltuna ruohona & paikallisena laiduntamiseen soveltuvana kasvillisuutena.

Käyttö:

Yksi annos (1-1,5 dl mausta riippuen) sisältää n. 30 g proteiinia. Sekoita sheikkerissä veteen (3-4 dl), haluamaasi maitoon tai pirtelöön ja nauti! Käytä treenin jälkeen palautusjuomana tai välipalana!

Lisätiedot

 • EAN: 6430039221512
 • Ainesosat: Ainesosat: heraproteiinikonsentraatti* (maidosta). *=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100 g:

  Energiaa: 357 kcal – 1554 kJ
  Rasvaa: 5 g
  - josta tyydyttynyttä: 3,3 g
  Hiilihydraatteja: 3,5 g
  - josta sokereita: 3,5 g
  Proteiinia: 80 g
  Suolaa: 0,51 g

  Sisältää laktoosia: 2 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Hera
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, luomu