Helokkiöljy, 50 ml

Helokkiöljy, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tehokasta hoitoa aikuiselle iholle.

” Monesti normaalisti käytössä oleva voide alkaa tuntua heppoiselta silloin, kun keskitalven pakkaset ja kuiva ilma alkavat kunnolla jyllätä ympäristössä. Erinomaisia rasvahappoja sisältävällä helokkiöljyllä saa helposti tuunattua lempi(luonnonkosmetiikka)voidettaan ravitsevampaan suuntaan: Voidetta nokare kädelle ja yksi suihkaus öljyä pumppupullosta päälle niin ai kun tulee ihana, täyteläinen talvivoide. Helokkiöljyä voi käyttää tosin ihan yksinäänkin atooppisen ja/tai kuivan ihon hoitoöljynä. Ekovistan helokkiöljy on vielä pakattu laadukkaaseen tummaan lasipulloon, joten öljy säilyy optimaalisesti!"

- Suvi“Kuivan ihon kuuluisa kaveri ulkoiseen käyttöön. Käytä sellaisenaan tai truuttaa kosteusvoiteesi joukkoon ja avot! voiteesi muuttui laakista ravitsevammaksi.”

- Suvi

Yksityiskohdat

Huikean suosion saavuttanut helokkiöljy erottuu muista kasviöljystä erittäin korkealla GLA-rasvahappopitoisuudellaan. GLA:lla on suuri merkitys ihon kiinteyden ja kimmoisuuden ylläpitämisessä ja sen käytöllä voidaan saada huomattavia parannuksia ihon kuntoon.

Ongelmaihon kuivuus ja ärtyneisyys vähenee helokkiöljyä käyttämällä. Säännöllinen helokkiöljyn käyttö parantaa ihon elastisuutta, pehmentää ja silottaa sekä parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutta. Helokkiöljy tuo helpotusta iho-ongelmiin ja hyvinvointia sekä kimmoisuutta etenkin aikuiselle iholle. Testaa ja totea teho!

• aikuisen ihmisen valinta
• myös avuksi kuivalle ja kutisevallekin iholle

Tätä aikuinen ihosi ostaisi.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039915053,876255
  • Ainesosat: INCI: OENOTHERA BIENNIS OIL*, TOCOPHEROL
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Kasvoöljy
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen