Eye Perfecting, heleyttävä silmänympäryssivellin

Eye Perfecting, heleyttävä silmänympäryssivellin

Normaali hinta: 14,99 €

Special Price 8,99 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Sileät ja siistit silmänalukset! Hyvästi väsymyksen merkit ja panda-look!

Yksityiskohdat

Silmänympäryssiveltimen muoto on suunniteltu pyöreähköksi, joka luonnehtii sormen muotoa, jotta levitys onnistuu helposti ja tarkasti!

Siveltimen suorien ja erittäin tiheiden harjasten ansiosta tuote levittyy tasaisesti ja mukautuu silmänympärysihon juonteisiin häivyttäen niitä.

Testaa ja ihastu!

EcoTools valmistaa kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä meikkisiveltimiä ja muita ihania tuotteita kasvojen ja vartalon hemmotteluun. Siveltimissä on käytetty synteettistä taklonia, jota monet ammattilaismeikkaajatkin käyttävät. 100 % vegaaniset siveltimet on taklonin lisäksi valmistettu kierrätetystä alumiinista ja bambusta. Muutkin EcoToolsin käyttämät materiaalit on pyritty tekemään kierrätetyistä materiaaleista aina pakkauksiin asti.

Lisätiedot

  • EAN: 0079625012866,079625012866
  • Ainesosat: EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Siveltimet
  • Ominaisuudet: vegaaninen