Havupuu-uutejuoma, 1000 ml

Havupuu-uutejuoma, 1000 ml

Normaali hinta: 11,95 €

Special Price 9,95 €

( 9,95 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Metsäinen kulauteltava tekee eetvarttia!

Yksityiskohdat

Puhdas+ -sarjan voimistavan Havupuu-uutejuoman simppelit ainekset ovat vesi ja kotimainen männynkuoriuute. Päiväannos tätä mustikkaiselta maistuvaa, terhakoittavaa tehojuomaa sisältää 10-20 mg proantosyanidiineja

Tämä vahvistava havupuujuoma tekee erityisen eetvarttia, kun sitä nauttii päivittäin. Siksi litran kokoinen säästöpakkaus onkin fiksu valinta terveydestään huolehtiville. Tästä putelista on varsin vaivatonta lurauttaa joka aamu haluttu määrä lasiin ja antaa päivälle heti kättelyssä kahmalokaupalla uutta puhtia ja elinvoimaa suoraan suomalaisen metsän parhaista antimista! Nautitaan hyvillä mielin - kippis ja kulaus!

Tiedäthän sen, että havupuujuomakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430050003975
  • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, männynkuoriuute
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Terveysjuomat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen, villi