Havupuu-uutejuoma, 600 ml

Havupuu-uutejuoma, 600 ml
7,45 €
( 12,42 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Tehokas elimistösi elvyttäjä

"Maistoin jokunen aika sitten ensi kertaa kotimaista Havupuu-uutejuomaa ja jo ensimmäinen kulaus teki minuun valtavan suuren vaikutuksen. Tuntui ihan siltä, että olisin välittömästi ollut mäntymetsässä ja puiden voima virrannut suoraan jäseniini. Ihanaa, ettei tuo metsäisen makuinen juoma ollut yhtään makeaa, vaan jykevää kuin petäjät kankaalla! Tältä istumalta lähden ostamaan jaloa juomaa lisää!"

- Riikka

Yksityiskohdat

Tämä erinomaisen antioksidanttipitoinen havupuu-uutejuoma on valmistettu nuoren männyn kuoresta ja nilasta sekä lähdevedestä.

Käyttöohje ja annostus:

1-2 dl päivässä.
Tehokuuri: 3-4 dl päivittäin.
Juoma sopii kaikenikäisille.

Havupuujuoman nautintaohje: Aamulla ennen aamiaista ja päivällä noin tunti ennen ruokailua.

Havupuu-uute on metsiemme aarre ja luonnollinen antioksidantti. Havupuu-uutteesta valmistettu havupuu-uutejuoma sisältää vahvan annoksen nuoren männyn kuoresta ja nilasta uutettuja antioksidantteja, jotka estävät vapaiden radikaalien toimintaa kehossamme.

Antioksidanttirikas ja vahvistava Havupuu-uutejuoma on 100 % kasviperäinen valinta, joka saa voimasi valloilleen ja tuo lisää elinvoimaa elämääsi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että laadukkainkaan havupuutuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6418419095014
 • Ainesosat: Ravintosisältö/100 g:

  Energia: 17 kcal
  Flavonoidipitoisuus: 20,3 mg
  Kalsium: 2,1 mg
  Rauta: <0,05 mg
  Mangaani: 0,06 mg
  Sinkki: 0,02 mg
  Rasva: 32 mg
  Proteiini: 37 mg
  Hiilihydraatit: 20 mg
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Terveysjuomat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen, villi