Havupuu-uutejauhe, 50 g

Havupuu-uutejauhe, 50 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton rawfood vegaaninen
Vastustuskyky ylös, flunssan oireet alas!

Yksityiskohdat

Havupuu-uute on metsiemme aarre ja luonnollinen antioksidantti. Havupuu-uutteesta valmistettu havupuu-uutejauhe sisältää vahvan annoksen nuoren männyn kuoresta ja nilasta uutettuja antioksidantteja, jotka estävät vapaiden radikaalien toimintaa kehossamme. Moderni lääketiede on osoittanut, että monet sairaudet johtuvat vapaiden radikaalien haitallisista vaikutuksista.

Antioksidanttirikas ja vahvistava Havupuu-uutejauhe on 100 % kasviperäinen valinta, joka saa voimasi valloilleen ja tuo lisää elinvoimaa elämääsi!

Näin käytät havupuu-uutejauhetta + annostus: Juo havupuu-uutejauheesta valmistamaasi juomaa (1/2 tl jauhetta lasilliseen vettä) n.1-2 desiä päivässä, tehokuurina 4-6 desiä. Voit sekoittaa havupuu-uutejauhetta valintasi mukaan veteen, mehuun tai vaikkapa smoothieen.

Foodinin havupuu-uutejauhe on raaka (eli raw food-laatuinen), gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja GMO-vapaa valinta. Se ei ollenkaani sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että laadukkainkaan havupuutuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430051825798,6430055211092
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Havupuu-uute

    Uuttosuhde 10:1.
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Havupuu-uute
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, vegaaninen