Härkäpapu, 1 kg

Härkäpapu, 1 kg

Normaali hinta: 5,45 €

Special Price 3,50 €

( 3,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu maakunta
Voimaa ja vitaliteettiä luonnon kasviproteiinista

Yksityiskohdat

Vihreä Härkä -härkäpapu - kotimaista laadukasta härkäpapua Paulähteen vihannestilalta.

Tämän supertarjoustuotteen viimeinen myyntipäivä on 30.3.2020

Paulähteen vihannestila viljelee ja jatkojalostaa härkäpapua sekä luonnonmukaisena, että tavanomaisena viljelynä. Tavoitteenamme on tarjota ruuanlaittajille suomalaisia mutkattomia raaka-aineita, jotka rasittavat luontoa mahdollisimman vähän, ja omaavat korkeita pitoisuuksia ravintoaineita. Me Paulähteen Vihannestilalla kunnioitamme kotimaista ruuantuotantoa, perinteitä sekä puhdasta luontoa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430049540580
  • Ainesosat: Ainesosat: Härkäpapu*.*= luomulaatuinen
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Härkäpapu
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta