Happy mondays -yrttitee, 45

20 teepussia
Happy mondays -yrttitee, 45
20 teepussia
5,35 €
( 0,12 € / )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Maanantaiaamun piristykseksi!

Yksityiskohdat

HUOM! Tämän teen parasta ennen -päiväys on 26.11.2019. Siksipä saatkin sen kulauteltavaksi nyt aivan erityisen edullisesti!

-------

Maanantai saattaa hyvinkin olla viikon paras päivä, kun käsissä on kupillinen Clipper:in Happy Mondays -luomuteetä. Kokeile ja katso miten käy!

Happy Mondays -tee on uljas sekoitus sitruunaruohoa, inkivääriä ja lakritsinjuurta. Potkua hurmaavan herkulliseen luomuteehen tuovat mustapippuri, neilikka ja appelsiininkuori.

Tämä tee tekee arjesta juhlan ja jopa maanantaistakin päivistä parhaimman.

Tämän tuotteen sisältämä, terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 teepussia
  • EAN: 5021991940286,5021991941764
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Sitruunaruoho*, inkivääri (25 %)*, appelsiininlehti*, lakritsinjuuri*, sitruunankuori (5 %)*, sitruunaverbena*, luonollinen sitruuna-aromi*, mustapippuri*, neilikka*, luonnolliset aromit*
    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen