Happy mondays -yrttitee

20 teepussia
Happy mondays -yrttitee
20 teepussia
5,35 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Maanantaiaamun piristykseksi!

Yksityiskohdat

Maanantai saattaa hyvinkin olla viikon paras päivä, kun käsissä on kupillinen Clipper:in Happy Mondays -luomuteetä. Kokeile ja katso miten käy!

Happy Mondays -tee on uljas sekoitus sitruunaruohoa, inkivääriä ja lakritsinjuurta. Potkua hurmaavan herkulliseen luomuteehen tuovat mustapippuri, neilikka ja appelsiininkuori.

Tämä tee tekee arjesta juhlan ja jopa maanantaistakin päivistä parhaimman.

Tämän tuotteen sisältämä, terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 20 teepussia
 • EAN: 5021991940286
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Sitruunaruoho*, inkivääri (25 %)*, appelsiininlehti*, lakritsinjuuri*, sitruunankuori (5 %)*, sitruunaverbena*, luonollinen sitruuna-aromi*, mustapippuri*, neilikka*, luonnolliset aromit*
  * = Luomulaatua

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen