Hapankirsikka, 200 g

Hapankirsikka, 200 g
9,99 €
( 49,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Hapanta ja makeaa - mikä olis parempaa!?

Yksityiskohdat

Hurmaava hapankirsikka on ihana yhdistelmä happamuutta ja makeaa. Makealle kirsikalle sukua oleva hapankirsikka on nimensä mukaan happamampi, minkä lisäksi sillä on paremmat ravintoarvot.

Hapankirsikka (Prunus cerasus) tukee munuaisten ja virtsateiden terveyttä, avittaa ruuansulatusta sekä buustaa aivosikin entistä ehompaan vireeseen! Hapankirsikat ovat myös sydänystävällinen valinta - ja niveltesi ylin ystävä.

Antioksidanttirikkaina hapankirsikat taistelevet Sinun terveytesi tukena solujen hapettumisstressiä vastaan.

Tutkijoiden mukaan yksi hapankirsikoiden hyötytekijöistä liittyy nivel- ja sydänsairauksien ennaltaehkäisyyn.


Hapankirsikat maistuvat erityisen hyvin myslin, murojen, puuron tai jogurtin seassa. Niillä voi maustaa keitot, kakut sekä piiraat. Hapankirsikka on myös useiden drinkkien, liköörien sekä siirappien pohjana.

Raaka (eli raw food-laatuinen), luomulaatuinen, gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja GMO-vapaa valinta. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tällä mainiolla kirsikalla saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei tämäkään tuote likipitäenkään korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051824050,6430055215847
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Hapankirsikka*
  * = luomulaatua

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energia: 1048 kj/250 kcal
  Proteiinia: 4.7 g
  Hiilihydraatteja: 42 g
  Rasvaa: 2.6 g
  Kuituja: 5.5 g
  Magnesiumia: 42 mg
  Kalsiumia: 42 mg
 • Alkuperämaa: Uzbekistan
 • Tuotetyyppi: Marjat, Naposteltavat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen