Hampunsiemenrouhe, 300 g

Hampunsiemenrouhe, 300 g
4,90 €
( 16,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Terveellistä hamppua helpossa muodossa.

“Hamppurouhetta voi kätevästi ripotella smoothien joukkoon, salaattiin, lämpimiin ruokiin,leivonnaisiin ja raakasuklaaseenkin. Sisältää paljon proteiinia ja hyviä rasvahappoja!”

- Jonna

Yksityiskohdat

Kotimaista hampunsiemenistä valmistettua proteiinipitoista hamppurouhetta. Sopii oikein oivallisesti käytettäväksi ruoanlaittoon, leivontaan tai sellaisenaan ripoteltavaksi puuroon, mysliin ja viiliin.

Hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, magnesiumia ja tiamiinia (B1-vitamiinia). Ne ovat hyvä lähde raudalle, sinkille, foolihapolle (B9), pyridoksiinille (B6). Tämän lisäksi E-vitamiineja, kalsiumia sekä muita tärkeitä mineraaleja. Sisältävät runsaasti arginiini-aminohappoa, sekä kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa. Täydellinen omega 3- ja 6-rasvahappojen suhde 1:3. Anna hampun rikastaa ravintosi!

Omega-3-rasvahapot: alentavat veren triglyseridipitoisuutta ja laskevat verenpainetta. Omega 3 -rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430041350088,6430041350309
  • Ainesosat: Ainesosat: Kotimaiset hampunsiemenet

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hamppu, Rouheet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen