Hampunsiemenrouhe, 300 g

Hampunsiemenrouhe, 300 g
4,90 €
( 16,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Terveellistä hamppua helpossa muodossa.

“Hamppurouhetta voi kätevästi ripotella smoothien joukkoon, salaattiin, lämpimiin ruokiin,leivonnaisiin ja raakasuklaaseenkin. Sisältää paljon proteiinia ja hyviä rasvahappoja!”

- Jonna

Yksityiskohdat

Kotimaista hampunsiemenistä valmistettua proteiinipitoista hamppurouhetta. Sopii oikein oivallisesti käytettäväksi ruoanlaittoon, leivontaan tai sellaisenaan ripoteltavaksi puuroon, mysliin ja viiliin.

Hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, magnesiumia ja tiamiinia (B1-vitamiinia). Ne ovat hyvä lähde raudalle, sinkille, foolihapolle (B9), pyridoksiinille (B6). Tämän lisäksi E-vitamiineja, kalsiumia sekä muita tärkeitä mineraaleja. Sisältävät runsaasti arginiini-aminohappoa, sekä kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa. Täydellinen omega 3- ja 6-rasvahappojen suhde 1:3. Anna hampun rikastaa ravintosi!

Omega-3-rasvahapot: alentavat veren triglyseridipitoisuutta ja laskevat verenpainetta. Omega 3 -rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.Lisätiedot

  • EAN: 6430041350088,6430041350309
  • Ainesosat: Ainesosat: Kotimaiset hampunsiemenet
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hamppu, Rouheet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen