Hampunsiemenrouhe, 250 g

Hampunsiemenrouhe, 250 g
2,99 €
( 11,96 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Varsinaista voimaruokaa!

Yksityiskohdat

Kotimaista Finola-lajikkeen hampunsiemenistä valmistettua hienojakoista proteiinipitoista rouhetta. Sopii ruoanlaittoon, leivontaan tai sellaisenaan puuroon, mysliin ja viiliin.

Hampunsiemen sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3, 6- ja 9 -rasvahappoja. Anna hampun rikastaa ravintosi!

Omega-3-rasvahapot alentavat veren triglyseridipitoisuutta ja laskevat verenpainetta. Omega 3 rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430029586218
  • Ainesosat: Ainesosat: Kotimainen hampunsiemen. Sisältää proteiinia n. 35 % ja rasvaa n. 10 %.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hamppu, Rouheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen