Hampunsiemen-tyrniöljy, 250 ml, 250 ml

Hampunsiemen-tyrniöljy, 250 ml, 250 ml
11,95 €
( 47,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu maakunta vegaaninen

Mahti kombo sinun parhaaksesi!

Yksityiskohdat

Tässäpä aivan täydellisen mahtava kotimainen öljy terveytesi tueksi!

Hamppuöljy:
Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3, 6- ja 9 -rasvahappoja. Hampunsiemenöljy on varsinainen kauneusöljy, joka tukee myös ihosi hyvinvointia. Nauti laadukasta luomuöljyä sisäisesti (esimerkiksi salaattien joukossa tai sellaisenaan) tai käytä sitä ihoöljyjä (kun levität öljyn suihkun jälkeen vielä hivenen kostealle iholle, öljy levittyy ja imeytyy parhaiten). Hamppuöljy ravitsee ja hoitaa tehokkaasti herkkää ja atooppista ihoa.

Hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, magnesiumia ja tiamiinia (B1-vitamiinia). Ne ovat hyvä lähde raudalle, sinkille, foolihapolle (B9), pyridoksiinille (B6). Tämän lisäksi E- vitamiineja, kalsiumia sekä muita tärkeitä mineraaleja. Sisältävät runsaasti arginiini-aminohappoa, sekä kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa. Täydellinen omega 3- ja 6-rasvahappojen suhde 1:3!

Omega-3-rasvahapot alentavat veren triglyseridipitoisuutta ja laskevat verenpainetta. Omega 3 rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Tyrniöljy:
Tutkitusti terhakoittavan terveellisen tyrnin on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös hidastavan ikääntymisprosesseja (anti aging -vaikutus).

Sisäisesti nautittuna tyrniöljy on noussut suureen suosioon kuivasilmäisyyttä vastustavien ja limakalvojen liukkautta arvostavien asiakkaidemme keskuudessa.

Tutkitusti tyrnin (Hippophae rhamnoides) on todettu paitsi parantavan immuniteettiä myös tekevän hyvää ihon kunnolle, ruuansulatukselle ja verisuonten terveydelle.

Tyrniöljyä on käytetty vuosisatoja Kaukoidässä ja Venäjällä hyvin moninaisten käyttötarkoituksiin. Tyrniöljyä on ulkoisesti käytetty mm. ihon hoitoon, päänahan pulmiin ym. Tyrniöljyä voidaankin siis nauttia sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Tyrniöljyn monipuolisuus perustuu sen ainutlaatuiseen koostumukseen. Tyrnimarjan kuori ja hedelmäliha sisältävät n. 30% öljyä, joka on Omega 7 -rasvahapon lähde. Tyrnimarjan siemenen öljypitoisuus on n. 12%, jossa puolestaan ovat Omega 3 ja Omega 6 -rasvahapot. Lisäksi tyrniöljy sisältää jonkin verran Omega 9 -rasvahappoa.

Lisätiedot

  • EAN: 6430022482609
  • Ainesosat:

    Kylmäpuristettu hampunsiemenöljy ja tyrniöljy

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hamppu, Tyrniöljy
  • Diet: elävä ravinto, gluteeniton, keliakia, maitoallergia, vegaaninen
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta, vegaaninen