Hamppuproteiinijauhe, 250 g

Hamppuproteiinijauhe, 250 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Hamppujauhe tiellä pitää!

“Herkullinen protskulisä esim. surautettuna smoothien sekaan!”

- Adina“Miellyttävän makuinen proteiinijauhe, joka sopii erityisesti herkkävatsaiselle urheilijalle. Pulsinin hamppuproteiini on loistava proteiinilisä sekä hyvien rasvojen lähde. Parhaimmillaan smoothiessa mustikoiden, avokadon, pinaatin ja kauramaidon kanssa.”

- Erika

Yksityiskohdat

Laadukas, kylmäpuristettu, vegaaninen proteiinijauhe antaa potkua päivään! Gluteeniton, soijaton ja makeuttamaton hamppuproteiinijauhe on omega-rasvahappoja sisältävä proteiinilisä, jossa on 47 % proteiinia ja 21 % kuitua.

Hamppuproteiini on erittäin tehokas ja hyödyllinen ravinnelisä urheilijoille sekä kasvissyöjille, sillä proteiinin lisäksi se sisältää terveydelle hyödyllisiä ravintokuituja sekä rasvahappoja. Hampun proteiini on kaikista kasvikunnan proteiineista kattavin ja helposti hyödynnettävissä.

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Hamppuproteiinijauhe on ihanteellinen proteiinilisä urheilijoille, kasvissyöjille ja vegaaneille joiden terveys edellyttää ruokavaliota, joka sisältää vähän tai ei lainkaan eläinproteiineja.

Laadukkaan proteiininliähteen lisäksi hamppuproteiini sisältää 20% ravintokuitua joka edesauttaa suoliston toimintaa, sillä kuten kaikki hampunsiemenen osat, myös sen kuitu on äärimmäisen "ihmisystävällistä". Tämän lisäksi hamppuproteiinissa on täsmälleen oikeassa suhteessa välttämättömät rasvahapot omega 3 ja omega 6. Hampunsiemenen omega 6 on pitkälti GLA:ta (gammalinoleenihappo), jota ei kovin helposti ravinnosta saa.

Omega 3 rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Suositeltava päiväannos on 3 kukkurallista teelusikallista eli 30 g jauhetta.

Laadukkaissa, makeuttamattomissa ja hyvältä maistuvissa Pulsin -sarjan proteiinijauheissa proteiini on elimistölle helposti sulavassa ja hyödynnettävässä muodossa. Pulsin -proteiinijauheita suositellaan urheilijoille, kuntoilijoille - ja ylipäätään kaikille ravitsemuksestaan ja hyvinvoinnistaan huolehtiville.

Proteiinijauheet auttavat lihasten kasvattamisessa, treeneistä palautumisessa, verensokerin heilahtelujen säätelemisessä ja ne myös auttavat pitämään yllä vahvaa vastustuskykyä.

Kokeile ja tykästy!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5060142010508
 • Ainesosat: Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 370kcal
  Proteiinia 47.0g
  Hiilihydraatteja 15.5g
  joista sokereita 5.4g
  Rasvaa 12.6g
  Omega 6-rasvahappoja 0.4g
  Omega- 3 -rasvahappoja 2.2g
  Kuitu: 21.1g
  Aminohapot:
  Alanine 1.9g
  Arginine 5.1g
  Aspartic Acid 4.5g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Hamppuproteiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen