Hamppuproteiinijauhe, 300 g

Hamppuproteiinijauhe, 300 g
10,95 €
( 36,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Voimaa vartaloon kotimaisesta puhdintuojasta!

Yksityiskohdat

Tämä Impolan tilan kotimainen hamppuproteiinijauhe on varsin tuhti puhdintuoja - ja oivallinen aines ruokavaliotasi rikastuttamaan!

Voittajan voimavaraksikin tituleerattu hamppuproteiinijauhe sisältää noin 50% proteiinia, 21% kuituja sekä runsaasti elimistölle tärkeitä rasvahappoja.

Hampunsiemenissä on kaikkein kattavin syötävissä ja käytettävissä oleva proteiini koko kasvikunnassa. Suuren suosion saavuttanut hamppuproteiinijauhe on todella ihanteellinen proteiinilisä urheilijoille, kasvissyöjille ja vegaaneille joiden terveys edellyttää ruokavaliota, joka sisältää vähän tai ei lainkaan eläinproteiineja.

Muihin proteiinijauheisiin verrattuna hamppuproteiinijauheessa on runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja (omega-6 ja omega-3) ihmiskehon kannalta ihanteellisessa suhteessa 3:1.

Laadukkaan proteiininlähteen lisäksi hamppuproteiini sisältää 20% ravintokuitua joka edesauttaa suoliston toimintaa, sillä kuten kaikki hampunsiemenen osat, myös sen kuitu on äärimmäisen "ihmisystävällistä".

Tämän lisäksi hamppuproteiinissa on täsmälleen oikeassa suhteessa välttämättömät rasvahapot omega 3 ja omega 6. Hampunsiemenen omega 6 on pitkälti GLA:ta (gammalinoleenihappo), jota ei kovin helposti ravinnosta saa. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu Omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Yhdessä ruokalusikallisessa hamppuproteiinijauhetta on noin 4 - 5g proteiinia.

Annostus: Suositeltava päiväannos: 1 - 6 rkl

Hamppuproteiinin käyttö: Lisää jauhetta puuroon, jogurttiin tai pirtelöön. Voit myös mitä mainioimmin hyödyntää hamppuproteiinia oivallisena osana urheilusuorituksen jälkeen nautittavaa palautusjuomaa.

Hamppuproteiinin säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa.

Suositeltua annostusta ei ole hyvä ylitellä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430041350187,6430041350316
 • Ainesosat: Ainesosat: Hampunsiemenet

  Ravintosisältö / 100g:
  Energia: 447 Kcal
  Proteiinit: 50 g
  Rasvat: 12 g
  Tyydyttyneet: 1,2 g
  Tyydyttymättömät: 7,2 g
  Monityydyttymättömät:
  Omega6 -rasvahapot: 6,6 g
  Omega3 -rasvahapot: 2,4 g
  Monotyydyttymättömät:
  Omega9 -rasvahapot: 1,8 g
  Hiilihydraatit: 26 g
  Ravintokuidut: 21 g

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Hamppu, Hamppuproteiini
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen