Hamppuproteiinijauhe, 300 g

Hamppuproteiinijauhe, 300 g
11,99 €
( 39,97 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Varsinaista voimaruokaa!

"Erinomainen protskulisä pirtelön joukkoon. Tuhti puhtiannos, jota suosittelen myös muille kuntoilijoille."

- Jaana, Helsinki

Yksityiskohdat

CocoVi hamppuproteiinijauhe on korkealaatuisista hampunsiemenistä luonnonmukaisesti tuotettu jauhe. Hamppuproteiini sisältää noin 50% proteiinia, 21% kuituja sekä runsaasti elimistölle tärkeitä rasvahappoja. Hampunsiemenissä on kaikkein kattavin syötävissä ja käytettävissä oleva proteiini koko kasvikunnassa. Hamppuproteiinijauhe on ihanteellinen proteiinilisä urheilijoille, kasvissyöjille ja vegaaneille joiden terveys edellyttää ruokavaliota, joka sisältää vähän tai ei lainkaan eläinproteiineja.

Muihin proteiinijauheisiin verrattuna hamppuproteiinijauheessa on runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja (omega-6 ja omega-3) ihmiskehon kannalta ihanteellisessa suhteessa 3:1. Useat kasvisperäiset proteiinijauheet, joissa ei ole luomumerkintää, sisältävät usein liuottimia, joilla on kielteinen vaikutus ympäristöön ja ihmisen terveyteen. CocoVi-hamppuproteiinijauhetta valmistetaan ainoastaan kylmäpuristustekniikalla, näin ollen se ei edellytä heksaanin tai muiden liuottimien käyttöä valmistusprosessin aikana.

Laadukkaan proteiininlähteen lisäksi hamppuproteiini sisältää 20% ravintokuitua joka edesauttaa suoliston toimintaa, sillä kuten kaikki hampunsiemenen osat, myös sen kuitu on äärimmäisen "ihmisystävällistä". Tämän lisäksi hamppuproteiinissa on täsmälleen oikeassa suhteessa välttämättömät rasvahapot omega 3 ja omega 6. Hampunsiemenen omega 6 on pitkälti GLA:ta (gammalinoleenihappo), jota ei kovin helposti ravinnosta saa. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu Omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Yhdessä ruokalusikallisessa hamppuproteiinijauhetta on noin 4 - 5g proteiinia. Suositeltava päiväannos: 1 - 6 rkl

Kuinka käyttää: Lisää jauhetta puuroon, jogurttiin tai pirtelöön. Käytä osana urheilusuorituksen jälkeen nautittavaa palautusjuomaa.

Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617151881
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100g:
  Energia: 447 cal
  Proteiinit: 50 g
  Rasvat: 12 g
    Tyydyttyneet: 1,2 g
    Tyydyttymättömät: 7,2 g
    Monityydyttymättömät:
      Omega6 -rasvahapot: 6,6 g
      Omega3 -rasvahapot: 2,4 g
    Monotyydyttymättömät:
      Omega9 -rasvahapot: 1,8 g
  Hiilihydraatit: 26 g
  Ravintokuidut: 21 g
 • Alkuperämaa: Kanada
 • Tuotetyyppi: Hamppuproteiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen