Hamppuproteiini, 250 g

Hamppuproteiini, 250 g
9,95 €
( 39,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Huikea hamppu, tuo verraton voimantuoja!

Yksityiskohdat

Hamppuproteiinista noin puolet on proteiinia. Hamppu sisältää välttämättömiä omega-3 ja omega-6-rasvahappoja hyvässä suhteessa. Leaderin hamppuproteiinin valmistusprosessi on täysin mekaaninen, kemiallista käsittelyä ei käytetä missään vaiheessa.

Hamppuproteiini on erittäin tehokas ja hyödyllinen ravinnelisä urheilijoille sekä kasvissyöjille, sillä proteiinin lisäksi se sisältää terveydelle hyödyllisiä ravintokuituja sekä rasvahappoja. Hampun proteiini on kaikista kasvikunnan proteiineista kattavin ja helposti hyödynnettävissä.

Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Hamppuproteiinijauhe on ihanteellinen proteiinilisä urheilijoille, kasvissyöjille ja vegaaneille joiden terveys edellyttää ruokavaliota, joka sisältää vähän tai ei lainkaan eläinproteiineja.

Laadukkaan proteiininliähteen lisäksi hamppuproteiini sisältää 20% ravintokuitua joka edesauttaa suoliston toimintaa, sillä kuten kaikki hampunsiemenen osat, myös sen kuitu on äärimmäisen "ihmisystävällistä". Tämän lisäksi hamppuproteiinissa on täsmälleen oikeassa suhteessa välttämättömät rasvahapot omega 3 ja omega 6. Hampunsiemenen omega 6 on pitkälti GLA:ta (gammalinoleenihappo), jota ei kovin helposti ravinnosta saa.

Käyttöohje: Lisää jauhetta puuroihin, pirtelöihin, jogurttiin. Korkean proteiinipitoisuuden vuoksi hamppuproteiinia voi käyttää liikuntasuorituksen aikaiseen palautumisjuomaan, 30–60 g päivässä.

Omega 3 rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille.

Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430016139397,6430067840372
 • Ainesosat: Ainesosat: Hamppuproteiini 100 %.

  Ravintosisältö/100g: energia 1633 kJ/390 kcal
  rasvaa 11g
  monityydyttymättömiä 1,5g
  linoneenihappo 5,5g
  hiilihydraatti 24g
  joista, sokereita 5g
  proteiinia 50g
  suolaa 0,001g
  kuitua 19g
 • Alkuperämaa: Romania
 • Tuotetyyppi: Hamppuproteiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen