Hamppuöljy, kylmäpuristettu, 250 ml

Hamppuöljy, kylmäpuristettu, 250 ml
10,99 €
( 43,96 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Anna hampun rikastaa ravintosi!

“Hamppuöljy on atooppisen ihon sisältä päin -parantaja. Sopii hyvin salaatinkastikkeeksi tai smoothien sekaan.“

- Sirkku

“Tämänhetkinen lempiöljyni ruoanlaitossa! Lisään kylmäpuristettua hamppuöljyä sekä salaattien että lämpimien pääruokien joukkoon. Hamppuöljy on loistava hyvien rasvahappojen lähde ja tuo makua ruokiin.”

- Emilia"Tämä on minun mielestäni herkullisin hamppuöljymme! Käytän Impolan Kasvitilan hamppuöljyä sisäisesti sellaisenaan ruokalusikallisen päivässä. Olen myös käyttänyt tätä öljyä osana luonnonkosmetiikan valmistamisessa. Suosittelen!"

- Satu

Yksityiskohdat

Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3, 6- ja 9 -rasvahappoja ihmiskeholle juuri oikeassa suhteessa. Hampunsiemenöljy on varsinainen kauneusöljy, joka tekee ihmeitä ihollesi! Nauti laadukasta luomuöljyä sellaisenaan tai lisää vaikkapa salaatteihin.

Hampunsiemenöljy vaikuttaa suotuisasti lihasten ja nivelten terveyteen, vastustuskykyyn, glukoosiaineenvaihduntaan, sydämen ja verisuonten terveyteen sekä ihon hyvinvointiin. Lisäksi sillä on tulehduksiakin häätäviä ominaisuuksia. Anna hampun rikastaa ravintosi!

Omega-3-rasvahapot alentavat veren triglyseridipitoisuutta ja laskevat verenpainetta. Omega 3 -rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille. Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430041350064
  • Ainesosat: Ainesosat: Kotimaiset hampunsiemenet
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hamppu