Hamppuöljy (hampunsiemenöljy), idätetty, 250 ml

Hamppuöljy (hampunsiemenöljy), idätetty, 250 ml
18,90 €
( 75,60 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Huippulaadukasta öljyä idätetystä hampusta!

Yksityiskohdat

Hamppumaan kylmäpuristetussa öljyssä käytetyt luomu hampunsiemenet on valmiiksi idätetty, jonka vuoksi vitamiinit ja mineraalit ovat paremmin elimistön hyödynnettävissä. Kevyen pähkinäinen ja raikas jälkimaku antaa miellyttävää lisäpotkua salaattikastikkeseen, smoothieen ja päivään. Yksi ruokalusikallinen (15ml) päivässä kattaa kokonaan päivän omega 3-rasvahappojen tarpeen, sekä neljänneksen E-vitamiinin saantisuosituksesta. Nauti päivittäin täydellisyyttä, jonka luonto tarjoaa!

Hampunsiemenöljy vaikuttaa suotuisasti lihasten ja nivelten terveyteen, vastustuskykyyn, glukoosiaineenvaihduntaan, sydämen ja verisuonten terveyteen sekä ihon hyvinvointiin. Lisäksi hampunsiemenöljyllä on tulehduksiakin häätäviä ominaisuuksia.

Käyttö: Käytä ruokalusikallinen päivässä, elimistön tasapainottamiseen. Sopii hoitavaksi öljyksi iholle, hiuksille ja liukasteeksi! Ulkoisesti iholla ja hiuksilla käytettynä idätetty-öljy on tavallista paremmin imeytyvää ja hoitavaa.

Sisältää runsaasti E- vitamiinia, joka suojaa solujamme oksidatiiviselta stressiltä. Idättämisen ansiosta 100ml öljyämme tarjoaa 102% E- vitamiinin (Alfa- tokoferolia) päivittäisestä saantisuosituksesta, mikä on lähes tuplat siitä mitä muut korkealuokkaiset hampunsiemen öljyt tarjoavat. Myös Gamma- tokoferolia on 18% enemmän idätetyssä öljyssämme, kuin muissa hampunsiemenöljyissä.

Idätetty Luomu Hampunsiemenöljy sisältää runsaasti välttämättömiä Omega-3 &-6 rasvahappoja, sekä biologisesti arvokkaita gammalinoleenihappoa (GLA) ja stearidonihappoa (SDA). Gammalinoleenihappo saattaa auttaa tulehduksissa ja ihosairauksissa ja stearidonihappo on elimistölle helppokäyttöistä omega3:a. Yhdessä nämä rasvahapot auttavat pitämään veren kolesteroliarvot matalampina ja ylläpitävät hyvää terveyttä, hyvää tekevä vaikutus (10g/LA & 2g/ALA) saadaan 1rkl:sta (20ml) Hamppumaan laadukasta öljyä. Rasvahapot ovat optimaalisessa 1:3 suhteessa (omega-3 ja omega-6).

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430056690001
 • Ainesosat: Ainesosat:
  hampunsiemenöljy*.
  *= Luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/ 100ml (92g) / Päivän saantisuositus 100ml
  Energia/ Energi 820kCal/ 3443kJ (41%)
  Hiilihydraattia/ Kolhydrater 0g (0,0%)
  Proteiinia/ Protein 0g (0,0%)
  Suolaa/ Salt 0g (0,0%)
  Rasvaa/ Fett 92g (131,4%)
  josta tyydyttynyttä/ 8,0g (40,0%)
  josta tyydyttymättömiä/ 72,4g
  josta Omega-6 rasvahappoja 54,5g
  Linolihappoa/ Linolensyra (LA) 50,9g (509,1%)
  Gammalinoleenihappoa/ Gammalinolensyra (GLA) 3,6g
  josta Omega-3 17,8g
  Alfalinoleenihappoa/ Alfa-linolensyra (ALA) 16,7g (836,5%)
  Stearidonihappoa/ Stearidonsyra (SDA) 1,1g
  Kolesteroli/ Kolesterol 0g (0,0%)
  E vitamiini/ Vitamin E 10,2mg (85,0%)
 • Alkuperämaa: Slovakia
 • Tuotetyyppi: Hamppu
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen