Hamppuhoitoaine, 150 ml

Hamppuhoitoaine, 150 ml
13,75 €
( 91,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hoitoa ja hemmottelua hiuksillesi.

“Kuivien hiusten pelastaja! Tekee hiuksista samettisen sileät ja pelastaa kuivimmankin kuontalon. Tätä hoitoainetta voi käyttää myös hiuksiin jätettävänä (joko kuivaan tai kosteaan). Suosittelen”

- Adina

“Kuivimmankin tukan pelastus! Ihanaa hoitoaineena, mutta parhaimman tehon olen saanut, kun olen laittanut tätä kosteaan tai kuivaan hiukseen hiuksiin jätettävän hoitoaineen tapaan. Ei tahmaa ja lopputulos on ihanan silkkinen.”

- Adina

“Kuivien hiuslatvojen ihmetuote! Käytän tätä pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja ihan välipäivinä myös kuiviin hiuksiin ja kas, sähköpehko on taltutettu ja latvat ovat saaneet taas uutta eloa.”

- Salla

Yksityiskohdat

Sisältää runsaasti omega- rasvahappoja, jotka tasapainottavat, ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia ja päänahkaa. Suojaa hiuksia epäpuhtauksilta. Käytetään hauteena, tavallisena hoitoaineena tai muotoiluaineena. Voidaan käyttää myös kuivin hiuksiin.

A&M -luonnontuotteiden ekologinen ja suomalainen ihonhoitosarja perustuu vanhoihin perinteisiin ja nykyaikaiseen yrttitietouteen. A&M on puhdas ja luonnollinen ihonhoitosarja, jossa teho tuotteisiin taiotaan puhtaista, luonnollisista raaka-aineista.

Vegaaninen.

Lisätiedot

  • EAN: 6430016320092
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Lähdevesi, hamppuöljy, guarjauhe, vegetaali (Cetearyl Glucoside), glyseriini, lesitiini, ksantaanikumi, kaliumsorbaatti, E-vitamiini, laventeli- ja greippiöljy.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hoitoaineet
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen