Hamppu-palashampoo (shampoopala pahvipakkauksessa), 90 g

Hamppu-palashampoo (shampoopala pahvipakkauksessa), 90 g
13,95 €
( 155,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Tämän shamapoopalan hiuksesi taatusti ostaisivat!

Yksityiskohdat

Kaurilan saunan Hamppu-palashampoo on kosteuttava ja tuuheuttava tuttavuus. Tämän palashampoon hiuksesi taatusti ostaisivat!

Suuren suosion saavuttaneet, Kaurilan saunan kotimaiset palashampoot valmistetaan korkealaatuisista kasviöljyistä. Ne sopivat herkälle iholle, hajusteherkille ja kaikenikäisille, sekä ovat erittäin helppokäyttöisiä ja riittoisia.

Kaurilan saunan kotimaiset palashampoot on valmistettu käsityönä Helsingissä. 100% vegaaninen tuote - Sinun ja ympäristönkin parhaaksi. Suosittelemme testaamaan!

Kaurilan saunan kotimainen, luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on eettinen ja ekolologinen valinta.

Tämä palashampoo on pakattu zero waste -henkisesti pahvipakkaukseen - ihan ilman muovia.

Kaurilan saunan hajusteettomat palashampoot ja suolasaippuat hoitavat hipiääsi ja hiuksiasi hellävaraisesti ja ovat hämmästyttävän riittoisia käytössä.

Suuren suosion Ruohonjuuren laatutietoisten asiakkaidemme keskuudessa ovat saavuttaneet myös Kaurilan saunan tehokkaat deodoranttivoiteet, jotka pitävät pintansa hikisimmälläkin hetkellä!

Kaurilan saunan kotimaiset luonnonkosmetiikkatuotteet nappaat ihosi iloksi Ruohonjuuresta. Testaa ja tykästy toden teolla!

Lisätiedot

  • EAN: 6430072580249
  • Ainesosat: INCI: Sodium Cannabis Sativa (Hemp seed oil), Sodium Canolate (Canola Oil), Sodium Cocoate (Coconut Oil), Sodium Castorate (Castor Oil). Ecological and ethical choice for your hair. Sulfate, silicone and paraben free natural shampoo.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Palashampoot, Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen