Hamppuhuulivoide, 4.5 ml

Hamppuhuulivoide, 4.5 ml

Normaali hinta: 9,90 €

Special Price 6,95 €

( 1 544,44 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Tätä huulesi ostaisivat!

Yksityiskohdat

Tämä erittäin hoitava Hemptouch hamppuhuulivoide on suunniteltu kuivien ja halkeilevien huulten hoitoon. Voimakkaat luontaiset ainesosat voivat jopa ehkäistä yskänrokkoa. Jättää huulet pehmeiksi ja kosteutetuiksi.

Tuote on valmistettu erityisen puhtaista raaka-aineista tarkkaa kylmäpuristustekniikkaa käyttäen. Tuoksuton Aromacert-sertigikaatti. Eläinkokeeton.

Ei sisällä vettä, eli hoitaa ja suojaa myös pakkasilla! Ilman vettä tuote on ollut myös mahdollista valmistaa ilman alkoholia tai säilöntäaineita.

Dermatologisesi testattu. Testeissä todettu hypoallergeeniseksi, ihoa ärsyttämättömäksi ja sopivaksi atooppiselle ja herkälle iholle.

Hemptouch-tuotteet on kehitetty terveen, kauniin ihon hoitoon. Kaiken ytimessä on luonto ja tasapaino. Yrityksen perustajajäsenen mukaan paras tapa auttaa ihoa onkin tukea sen omia, hoitavia ominaisuuksia, jotta iho palautuu ja hoitaa itse itseään. Yrityksen arvopohjaan kuuluvat vahvasti myös kestävyys, avoimuus ja rehellisyys. Tuotteet on suunniteltu huolella ja riittävän yksinkertaisiksi, jotta ne sopivat herkimmällekin iholle ja tukevat ihon luontaista toimintaa!

Lisätiedot

  • EAN: 3830068111083
  • Ainesosat: INCI: CANNABIS SATIVA SEED OIL, CERA ALBA, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL*, BISABOLOL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, EUGENOL**, LINALOOL** *from natural essential oils, **naturally occurring in essential oils
  • Alkuperämaa: Slovenia
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka