Hampaanpesutabletit, ilman fluoria

125 tablettia
Hampaanpesutabletit, ilman fluoria
125 tablettia

Normaali hinta: 14,99 €

Special Price 8,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Huippusuositut hampaanpesutabletit - nyt myös fluorittomina!

“Kun Denttabs-hampaanpesutableteilla hampaansa pesee, leviää suuhun ihana puhtaus ja raikkaus! Näppärä matkalla mukana, otan mukaan vain sen määrän minkä tarvitsen.”

- Venla

"Superkätevät matkoilla mukana: voit ottaa mukaan vain just sen verran  kuin tarvitset. Tekevät hampaista puhtaat ja kiiltävät. Vievät pois tummentumat ja värjäytymät. Hengitys pysyy raikkaana pitkään. Miellyttävä koostumus ja helppo käyttää. Aftoista kärsivälle lämmin suositus. Raikas mintun maku. Tästä tuli koko perheen lempparihammas"tahna". Tehokkaampi kun tavallinen hammastahna."

- Ciia

Yksityiskohdat

Miksi käyttäisin tahnan sijaan hampaanpesutabletteja? Tässä muutama syy siihen, miksi hampaanpesutabletit ovat suosittu ja fiksu valinta!
- Valkoisemmat, puhtaammat, terveemmät ja kauniimmat hampaat
- Raikas mintun maku
- Makeutettu stevialla
- suositellaan aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille
- BDIH -sertifioitu (eli luonnonkosmetiikkalaatuinen valinta)
- patentoitu keksintö

KUINKA KÄYTETÄÄN?
Laita tabletti kulmahampaille, puraise muutaman kerran. Siirrä palat etuhampaille ja ”puputa” hetki. Sylki tarttuu tabletinpalasiin ja muodostaa niistä tahnan. Ota tahna hammasharjaan ja harjaa normaalisti. Huuhdo suu!

EROA EI VOI OLLA HUOMAAMATTA
Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomaa eron perinteiseen hammastahnaan: hampaan pinnat ovat sileät ja liukkaat - kuin hammaslääkärillä käynnin jälkeen. Sileyden saa aikaan DENTTABS® in patentoidut mikroselluloosapartikkelit, jotka kiillottavat hampaat tehokkaasti. 2-3 päivän jälkeen vaikutuksen voi myös nähdä: hampaat alkavat kiiltää. Sileä pinta heijastaa valoa paremmin kuin karhea. Hampaat vaikuttavat valkoisemmilta – täysin ilman valkaisevia aineita! Kiillotus poistaa värjäytymät, joita tupakointi, syöminen ja juominen aiheuttavat. Erityisesti tee, kahvi ja punaviini. DENTTABS® ei kuitenkaan “hio” kiillettä pois tai vahingoita sitä mitenkään. Päinvastoin: DENTTABS® Hampaidenpesutablettien RDA arvo on vain 35 (vrt. valkaisevat hammastahnat, joiden RDA arvo voi olla jopa 150).

EI PLAKKIA, EI HAMMASKIVEÄ!
Sileä hampaan pinta estää tehokkaasti epämiellyttävän plakin syntymistä. Kaikkialla, missä DENTTABS® pääsee vaikuttamaan, plakin määrä vähenee nopeasti.

Ilman plakkia ei synny vahingollisten bakteerien elinalustana toimivaa hammaskiveä, joka aiheuttaa usein ientulehduksen. Pitkittyessään tulehdus muuttuu krooniseksi ja leviää ikenen alle (parodontiitti). Tällöin vaarana on hampaiden kiinnityksen vaurioituminen, joka johtaa hampaiden löystymiseen ja irtoamiseen. Parodontiitti kehittyy salakavalasti, sillä kivuttomana sen etenemistä ei itse huomaa. Se on nykyään yleisin syy siihen, että aikuisilta joudutaan poistamaan hampaita. Yleensä tauti alkaa keski-iässä, mutta puhkeavissa viisaudenhampaissa sitä on todettu jo nuorellakin iällä. Säännöllinen DENTTABS®in käyttö kaksi kertaa päivässä ja huolellinen, oikeaoppinen hampaiden harjaus parantaa tilannetta huomattavasti. Hammasvälit tulee puhdistaa päivittäin hammaslangalla tai hammasväliharjoilla. Huolellisen kotihoidon lisäksi suun ja hampaiden kunto tulee tarkistuttaa säännöllisesti hammaslääkärillä.

DENTTABS®tablettien kanssa suosittelemme käyttämän Denttabs -hammasharjaa parhaan pesutuloksen saamiseksi. Voit käyttää myös mitä tahansa mahdollisimman pehmeää hammasharjaa, mutta muilla harjoilla ei ole Denttabs -hammasharjan veroista kiillottavaa ominaisuutta.

VÄHEMMÄN KEMIKAALEJA
Perinteisissä hammastahnoissa on 50 % vettä. Tahnan koostumuksen stabiilina ja pilaantumattomana pitämiseksi, tarvitaan monia kemiallisia aineita. DENTTABS® – tabletit kehitettiin vähentämään kemikaalialtistusta ja niihin valittiin vain muutamia tarkkaan harkittuja raaka-aineita.

HUOM! Säilöntäaineita ja antimikrobisia aineita ei DENTTABS®eissa tarvita, koska ne ovat täysin vedettömiä. Tabletit ovat gluteiinittomia. DENTTABS® Hampaidenpesutableteissa ei ole koostumuksen muokkaajia, valkaisuaineita, vaimennusaineita, sideaineita tms. ja ne eroavat hammastahnoista myös Vähäisen pinta-aktiivisten aineiden pitoisuuksilla.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 125 tablettia
  • EAN: 4260066813105
  • Ainesosat: INCI:
    Microcrystalline Cellulose, Amisoft (Sodium Lauroyl Glutamate), Stevioside (Stevia), Silica, Minz, Sodium Bicarbonate, Ascorbic Acid, Magnesium Stearate, Menthol, Xanthan-Gum, Eugenol (neilikkaöljy)

  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hampaanpesutabletit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen