Hammastahna, Yrtti, 75 ml

Hammastahna, Yrtti, 75 ml
7,99 €
( 106,53 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Mieto luonnonhammastahna herkillekin ikenille.

Yksityiskohdat

Yrtti-hammasgeelin piin mineraaliperäiset ainesosat puhdistavat hyvin mutta hammaskiillettä vaurioittamatta. Geelin kamomilla- ja mirhamiuutteet suojaavat limakalvoja ja ovat hellät aroille ikenille. Vaahtoamaton, ei kuivata suun herkkiä limakalvoja.

Vegaaninen.

Käyttö: Päivittäiseen suunhoitoon. Käytä pehmeää hammasharjaa, harjaa pienin, pyörivin liikkein, huuhtele

Terveen suun edellytyksenä on hyvä hammashygienia ja oikeanlainen ravinto. Paitsi että harjaat hampaasi säännöllisesti muista huolehtia myös ikenien kunnosta.

Weledan valikoimissa on kasvipohjaisia hammastahnoja sekä ikenien hoitoon tarkoitettua tuotteita. Hammastahnoissa on kasvipohjaisten raaka-aineiden ja eteeristen öljyjen lisäksi luonnosta peräisin olevia mineraalipuutereita, jotka puhdistavat hyvin ja poistavat plakkia.

Suun limakalvot läpäisevät helposti kemikaaleja. Siksi suunhoitotuotteissamme ei ole vaahtoavia ainesosia eikä keinotekoisissa säilöntä-, väri- tai makuaineita. Niissä ei myöskään ole fluoria, sillä Weledan näkemyksen mukaan tasapainoinen ruokavalio riittää huolehtimaan hammaskiilteen vahvistumisesta. Jos kyseessä on fluorin puute ruokavaliossa, tulee fluorireseptiä hakea lääkäriltä.

Yrtti-hammastahnan RDA-arvo (hankaavuusarvo) on 30.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638098045
  • Ainesosat: Glyseriini, vesi, piihappo, alginaatti (luonnollinen sakeuttamisaine), kamomillan, rataniajuuren ja mirhamin uutteet, alkoholi, minttuöljy, fenkoliöljy, eskuliini.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hammastahnat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen