Hammastahna, valkaiseva, 75 ml

Hammastahna, valkaiseva, 75 ml
8,95 €
( 119,33 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Raikas hengitys ja hehkeä hymy hetkessä!

Yksityiskohdat

Hammastahna, joka vaalentaa hampaita, ehkäisee hammaskiven ja plakin muodostumista! Persiljan ja piparmintun eteeriset öljyt tekevät hengityksestä raikkaan ja miellyttävän.

”Ooh la la Mademoiselle”, luonnonkosmetiikkaa suoraan Pariisista! Cattier-Paris, yksi Ranskan myydyimmistä luonnonkosmetiikkabrändeistä on nyt Suomessa ja Ruohonjuuressa. Visionääri, Pierre Cattier perusti yrityksen 1968 ja aloitti uransa kehittämällä savesta kosmetiikkatuotteita. Tänä päivänä Cattier brändin alla on laaja valikoima COSMEBIO-sertifioituja ihonhoito, hygienia ja kauneustuotteita, joissa yhdistyvät luonnonmukaisuus, innovaatio, korkealuokkaiset raaka-aineet sekä hyvä hinta.

Lisätiedot

  • EAN: 3283950911092
  • Ainesosat: Ainesosat/INCI: Sorbitol, Aqua, Silica, Mentha Piperita Extract*, Glycerin, Calcium Carbonate, Carrageenan, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Benzyl Alcohol, Mentha Piperita Oil*, Petroselinum Sativum Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Bromelain, Papain, Maltodextrin, Citric Acid, CI 75810 (Chlorophylle), Limonene.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Hammastahnat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka