Hammastahna, Ratania, 75 ml

Hammastahna, Ratania, 75 ml
7,99 €
( 106,53 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Suun limakalvoja ja ikeniä vahvistava.

Yksityiskohdat

Piparminttu- ja minttuöljyltä maistuva, vaahtoamaton Ratania-hammastahna vahvistaa suun limakalvoja ennaltaehkäisten siten ientulehdusta. Ratania-uute pitää suun limakalvot elastisina ja ikenet ehjinä. Mirhami-uute suojaa suuonteloa. Aidot eteeriset minttuöljyt pitävät hengityksen pitkään raikkaana.

Vegaaninen.

Käyttö: Pursota hammastahnaa kostealle harjalle 1-2 cm. Harjaa huolellisesti pienin pyörivin liikkein.

Terveen suun edellytyksenä on hyvä hammashygienia ja oikeanlainen ravinto. Paitsi että harjaat hampaasi säännöllisesti muista huolehtia myös ikenien kunnosta.

Weledan valikoimissa on kasvipohjaisia hammastahnoja sekä ikenien hoitoon tarkoitettua tuotteita. Hammastahnoissa on kasvipohjaisten raaka-aineiden ja eteeristen öljyjen lisäksi luonnosta peräisin olevia mineraalipuutereita, jotka puhdistavat hyvin ja poistavat plakkia.

Suun limakalvot läpäisevät helposti kemikaaleja. Siksi suunhoitotuotteissamme ei ole vaahtoavia ainesosia eikä keinotekoisissa säilöntä-, väri- tai makuaineita. Niissä ei myöskään ole fluoria, sillä Weledan näkemyksen mukaan tasapainoinen ruokavalio riittää huolehtimaan hammaskiilteen vahvistumisesta. Jos kyseessä on fluorin puute ruokavaliossa, tulee fluorireseptiä hakea lääkäriltä.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638098083
  • Ainesosat: Vesi,kalsiumkarbonaatti, glyseriini, savi, alkoholi, ratania- ja mirhamiuutteet, ksantaani (luonnollinen sakeuttamisaine), piparminttu- ja minttuöljy, fenkoliöljy, glyseriinihapon ammoniumsuola.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hammastahnat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen