Guatemala, espresso roast, 250 g

Guatemala, espresso roast, 250 g
10,95 €
( 43,80 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Pehmeän hapokas ja ihanan suklainen espressonautinto

Yksityiskohdat

Tämä espresso-suodatinkahvi tulee Guatemalasta Echeverrian perheen tilalta, missä perhe on viljellyt kahvia jo monessa sukupolvessa vuodesta 1870. Reilussa kilometrin korkeudessa kasvava kahvi on pehmeän hapokas ja ihanan suklainen espressonautinto.

Vuonna 2014 perustettu Papu on Jyväskyläläinen pienpaahtimo, jonka missio on tarjota mitä parhainta kahvia, kestävin periaattein. Papun kahvit ovat tuoreita, ne paahdetaan tilauksesta. Laadukas käsityö ja huolellinen paahtoasteen valinta takaavat vahvat aromit. Papun käyttämä kahvi on kotoisin sille ominaisesta ympäristöstä. Se kasvaa korkealla, poimitaan käsityönä, kypsänä ja viljellään ilman ilman kemiallisia lannoitus- ja torjunta-aineita. Kahvit ovat kotoisin sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviltä pientiloilta ja viljelijöiden omilta yhteisöiltä. Jäljitettävyys on helppoa ja koko ketju on läpinäkyvä.

Tutkitusti kahvin antioksidantit lievittävät oksidatiivista stressiä ja sen kofeiini kohentaa mielentilaa ja lisää suorituskykyä.

Kahvilla saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055460049
  • Ainesosat: 100% luomulaatuinen arabica-kahvipapu

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Guatemala
  • Tuotetyyppi: Espresso
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen