Guarana-jauhe, 100 g

Guarana-jauhe, 100 g
14,95 €
( 149,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Guaranasta potkua päivääsi!

Yksityiskohdat

Antioksidanttirikas guarana avittaa painonhallintaa ja saa kroppasi aikamoiseen vireeseen! Guaranaa nautittuasi virtaa piisaa kuin pienessä kylässä - ja elinvoimaa on, mistä ammentaa!

Guarana on hyvin tunnettu stimulantti Brasilian sademetsistä - aika moni buustaa länsimaissakin päivänsä käyntiin virvoittavalla guaranalla! Guarana sisältää luonnollisesti kofeiinia, joka tekee tästäkin jauheesta virvoittavan viettelyksen.

Käyttösuositus: n. 0,5 tl (1g) jauhetta vuorokaudessa sekoitettuna jogurttiin, juomaan tai ruokaan.

Guarana (Paullinia cupana) kuuluu saippuamarjakasveihin ja on kotoisin Etelä-Amerikan trooppisista sademetsistä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060136211676,5060136217944
  • Alkuperämaa: Brasilia
  • Tuotetyyppi: Guarana
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen