Guarana-jauhe, 100 g

Guarana-jauhe, 100 g
12,95 €
( 129,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Virkeyttä ja voimaa guaranasta!

Yksityiskohdat

Guarana on hyvin tunnettu stimulantti Brasilian sademetsistä. Antioksidanttirikas guarana avittaa painonhallintaa ja saa kroppasi aikamoiseen vireeseen! Guaranaa nautittuasi virtaa piisaa kuin pienessä kylässä - ja elinvoimaa on, mistä ammentaa!

Amazonas -sarjan 100 % luonnollinen guaranajauhe pistää vipinää puntteihisi! Guaranan virkistävä ja stimuloiva vaikutus perustuu sen sisältämän luonnollisen kofeiiniin.

Käyttösuositus: n. 0,5 tl (1g) jauhetta vuorokaudessa sekoitettuna jogurttiin, juomaan tai ruokaan.

Guarana (Paullinia cupana) kuuluu saippuamarjakasveihin ja on kotoisin Etelä-Amerikan trooppisista sademetsistä.

Amazonas guaranajauhe tulee Pohjois-Brasilian Bahia-alueelta. Suurin osa tästä guaranasta kasvaa villipensaissa, ja uusia pensaita istutetaan kestävän kehityksen periaatteella. Amazonas guaranajauhe ei ole säteilytettyä, vaan varovasti kuivattu ja jauhettu. Jauhe ei sisällä lisä- tai täyteaineita.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4025871831016
 • Ainesosat: Ainesosat: 100% guaranajauhe, jossa n. 3,5 % luonnollista kofeiinia.

  Ravintosisältö/100 g:
  Energiaa, 1182 kJ / 278 kcal
  Proteiinia, 12,5 g
  Hiilihydraatteja, 53,4 g
  Rasvaa, 2,4 g
  Kofeiinia, 3,5 g
 • Alkuperämaa: Brasilia
 • Tuotetyyppi: Guarana
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen