Granola, kesäkurpitsa & kaakao, 300 g

Granola, kesäkurpitsa & kaakao, 300 g
9,99 €
( 33,30 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Tämä granola pitää kylläisenä pitkään - ja saa auringon paistamaan myös synkimmänkin risukasan perukoille!

Yksityiskohdat

Huikaisevan herkullinen mahtikimara on nyt kypsä poimittavaksesi! Tämä korkealaatuisista luomuaineksista loihdittu luksusgranola on ravinteikas aamunavaus - tämä aamupala toden totta syö muut aamupalat aamupalakseen!

Tarjolla lautasellesi on nyt ehkäpä kaikkein mielikuvituksellisin granolasekoitus ikinä – mutta se toimii! Tämä ravitseva sekoitus auringonkukansiemeniä, kookosta, idätettyä tattaria, taateleita, kesäkurpitsaa ja kaakaojauhetta. Voit yllättyä täysin!

Suklaisen makea, rapea ja varsin täyteläinen granola sisältää myös jopa kurkumaa, sekä superfoodeja, kuten lucumaa ja inkivääriä. Tämä sekoitus pitää kylläisenä pitkään - ja saa auringon paistamaan myös synkimmänkin risukasan perukoille!

Granolan ainekset on paahdettu matalassa lämpötilassa, jotta sen ainesten kallisarvoiset ravintoaineet ja entsyymit säilyvät. Granolan makeus tulee vain siinä käytetyistä hedelmistä, kookoksesta ja mausteista. Maista ja innostu itsekin - laadun toteat taatusti!

Huikaisevan herkullisia aamiaisnautintoja valmistava Primrose’s Kitchen on nuoren Primrose-nimisen brittinaisen perustama yritys. Naturopaattiseen ravitsemukseen perustuvia, huippumaukkaita ja monipuolisia mysli- ja granolasekoituksia valikoimassaan kantavan Primrose >Kitchenin tavoitteena on tehdä tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen helpoksi, hauskaksi ja kauniiksi. Myslien ja granoloiden tarkkaan mietityissä ainesosaluetteloissa vilisee jännittäviä aineksia, kuten vihanneksia, joiden ansiosta tuotteet sopivat mainiosti muillekin aterioille kuin vain aamiaiselle.

Lisätiedot

  • EAN: 0797776032365,797776032365
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Auringonkukansiemen*, tattari*, taateli*, kookos*, sultanarusina*, kesäkurpitsa* 11%, kaakao*, kaakaovoi*, lucuma*, vanilja*, kurkuma*, Himalajansuola

    * = Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Granola
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen