Granola, goji, mustapippuri & sitruuna, 300 g

Granola, goji, mustapippuri & sitruuna, 300 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Iske kiinni ja innostu itsekin - laadun maistat taatusti!

Yksityiskohdat

Luksusluokan granola on nyt kypsä poimittavaksesi! Tämä korkealaatuisista luomuaineksista loihdittu huippugranola on ravinteikas aamunavaus - tämä aamupala toden totta syö muut aamupalat aamupalakseen!

Kyseessä on kerrassaan elinvoimainen ja täyteläinen granolasekoitus, jonka monipuolisen koostumuksen ansiokkaasti muodostavat auringonkukansiemenet, sultanarusinat, sitruuna, cashewpähkinät, kookos, gojimarjat, mustapippuri ja himalajansuola.

Suutuntumaltaan lempeän rapea granola on juuri sopivasti luonnollisen makea, mutta myös hienostuneesti sitruksisen hapan. Elämyksen kruunaa lämmittävä mustapippuri.

Primrose’s Kitchen -sarjan goji, mustapippuri ja sitruunagranola on paahdettu matalassa lämpötilassa, jotta niiden ainesten kallisarvoiset ravintoaineet ja entsyymit säilyvät. Granolan makeus tulee vain siinä käytetyistä hedelmistä, kookoksesta ja goji-marjoista. Iske kiinni ja innostu itsekin - laadun maistat taatusti!

Huikaisevan herkullisia aamiaisnautintoja valmistava Primrose’s Kitchen on nuoren Primrose-nimisen brittinaisen perustama yritys. Naturopaattiseen ravitsemukseen perustuvia, huippumaukkaita ja monipuolisia mysli- ja granolasekoituksia valikoimassaan kantavan Primrose Kitchenin tavoitteena on tehdä tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen helpoksi, hauskaksi ja kauniiksi. Myslien ja granoloiden tarkkaan mietityissä ainesosaluetteloissa vilisee jännittäviä aineksia, kuten vihanneksia, joiden ansiosta tuotteet sopivat mainiosti muillekin aterioille kuin vain aamiaiselle.

Lisätiedot

  • EAN: 0700461752028,680569807090,700461752028
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Auringonkukansiemen, sultanarusina, sitruuna 15%, cashew, kookos, gojimarja, mustapippuri, Himalajansuola
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Granola
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen