Granola, appelsiini & cashew, 300 g

Granola, appelsiini & cashew, 300 g
9,99 €
( 33,30 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Tämä aamupala syö muut aamupalat aamupalakseen!

Yksityiskohdat

Huikaisevan herkullinen granolakimara on nyt kypsä poimittavaksesi! Tämä korkealaatuisista luomuaineksista loihdittu luksusgranola on ravinteikas aamunavaus - tämä aamupala toden totta syö muut aamupalat aamupalakseen!

Kyseessä on kermaisen rapea luomugranolasekoitus, jossa appelsiini ja cashewpähkinä liittoutuvat makean pehmeään kombinaatioon auringonkukansiementen, rusinoiden ja kookoksen kera. Kokonaisuuden kruunaavat makealla mausteisuudellaan kaneli ja muskottipähkinä ja ripaus himalajansuolaa.

Primrose Kitcenin huippugranolan ainekset on paahdettu matalassa lämpötilassa, jotta sen ainesten kallisarvoiset ravintoaineet ja entsyymit säilyvät. Granolan makeus tulee vain siinä käytetyistä hedelmistä, kookoksesta ja mausteista. Maista ja innostu itsekin!

Huikaisevan herkullisia aamiaisnautintoja valmistava Primrose’s Kitchen on nuoren Primrose-nimisen brittinaisen perustama yritys. Naturopaattiseen ravitsemukseen perustuvia, huippumaukkaita ja monipuolisia mysli- ja granolasekoituksia valikoimassaan kantavan Primrose Kitchenin tavoitteena on tehdä tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen helpoksi, hauskaksi ja kauniiksi. Myslien ja granoloiden tarkkaan mietityissä ainesosaluetteloissa vilisee jännittäviä aineksia, kuten vihanneksia, joiden ansiosta tuotteet sopivat mainiosti muillekin aterioille kuin vain aamiaiselle. Iske kiinni ja innostu itsekin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 0700461703631,700461703631,700461752011
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Auringonkukansiemen*, appelsiini* 20%, sultanarusina*, cashew*, kookos*, muskotti, kaneli, Himalajansuola

    * = Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Granola
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen