Granaattiomenasydämet, 75 g

Granaattiomenasydämet, 75 g
3,20 €
( 42,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Sydämenmuotoiset terveellisemmät makeiset!

Yksityiskohdat

Oikeista, hyvistä aineksista (mm. mehutiivisteestä) tehtyjä herkullisia makeisia. Ei eläinperäisiä ainesosia, liivatetta, väriaineita tai muutakaan ylimääräistä! Maista ja ihastu ikihyviksi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5032722312951
  • Ainesosat: Ainesosat: Glukoosisiirappi*, raakaruokosokeri*, hyytelöimisaine: pektiini, granaattiomenamehutiiviste* (1,7%), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, mustaporkkanamehutiiviste* luonolliset makuaineet. *= Luomulaatuinen. Ei sisällä liivatetta.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Makeiset
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, vegaaninen