Granaattiomenasiiderietikka, 500 ml

Granaattiomenasiiderietikka, 500 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton rawfood vegaaninen
Ruuansulastuselimistösi iloitsee granaattiomenasiiderietikasta!

Yksityiskohdat

Granaattiomenasiiderietikka tukee terveyttäsi - ja maistuu mahtavalta sekä shottina että salaateissa! Tätä ensiluokkainen etikka parantaa ruuansulatusta sen ainoan ainesosan, granaattiomenan ansiosta. Siksi suosittelemmekin nautittamaan granaattiomenasiiderietikkaa shottina puolisen tuntia ennen ruokailua.

Hienostuneen makuprofiilinsa ansiosta mainetta niittäänyt granaattiomenasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Sen käyttö on helppo ja edullinen tapa sekä tukea terveyttään että helisytellä makunystyröitään. Tästä ei enää hinta-laatusuhde voi paljoa parantua!

Korkealaatuinen Fuitforce-sarjan granaattiomenasiiderietikka on valmistettu ihan pelkistä granaattiomenoista. Niistä on puristettu niiden mehu ja mehusta on perinteiseen tapaan fermentoimalla valmistettu siideriä, josta on puolestaan tehty etikkaa. Granaattiomenamehua tai -etikkaa ei ole kuumennettu missään valmistusvaiheessa.

Koska tämä korkealaatuinen etikka on pastöroimatonta, suodattamatonta ja valmistettu perinteisesti fermentoimalla, siinä ovat visusti tallella kaikki terveyttä edistävät ainesosat. Suodattamattomuutenda ansiosta etikka on luonnostaan hiukan sameaa ja kun pullon avaa, etikan väri vaihtuu hivenen.

Tämän siiderietikan ainoa raaka-aine on Antiikin Kreikan mytologiassa elämän hedelmänäkin tunnettu granaattiomena. Tutkitusti granaattiomena lisää vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, tekee hyvää sydämelle ja verisuonille, suojaa antioksidanttirikkaana soluja hapettumistressiltä.

Koska granaattiomenalla on huisin monia positiivia vaikutuksia, monet kutsuvatkin granaattiomenaa antioksidanttien kuninkaaksi. 

Granaattiomenasiiderietikan käyttö:

Granaattiomenasiiderietikkaa voi vallan mainiosti käyttää salaatinkastikkeissa tai marinadeissa mutta oikein oivallisesti myös terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista siiderietikkaa. 1-2 teelusikallista siiderietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

VINKKI: Lisää siiderietikkaveteen hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Granaattiomenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

Aamushotti granaattiomenasiiderietikasta:

Yön aikana keho puhdistuu toksiineista, jolloin elimistöön muodostuu happamuutta. Aamulla kannattaakin nauttia ruuansulatusta tukevaterveysshotti, joka valmistuu seuraavasti: sekoita 1 dl:n lämmintä vettä 2 teelusikallista siiderietikkaa ja nauti shotti heti aamusta, tyhjään vatsaan.

Granaattiomenasiiderietikka sopii mitä mainioimmin salaattikastikkeeseen, maustamiseen, säilöntään.

Säilytys:

Säilytetään suljettuna, säilyy rajoittamattoman ajan.

Lisätiedot

  • EAN: 846548090505
  • Ainesosat: Granaattiomena
  • Alkuperämaa: Turkki
  • Tuotetyyppi: Etikka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, rawfood, vegaaninen