Golden turmeric -kurkumatee

Golden turmeric -kurkumatee
4,25 €

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kulauta kultaista kurkumateetä!

Yksityiskohdat

Tässäpä tarjolla sisäiseksi sankariksesi Higher Living-sarjan Golden Turmeric-kurkumatee! Tämä luomulaatuinen, mausteinen teesekoitus sisältaa kurkumaa, inkivääriä ja lakritsia sekä aromaattisia ruusunlehtiä. Kulauta siis Sinäkin kurkkuusi ihastuttavaa, kultaista kurkumateetä, joka tekee Sinulle huisin hyvää!

Tämä tee sisältää aimo annoksen luomulaatuista kurkumaa. 

Kurkuma hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käyton hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Kurkumateen valmistus:
Käytä juuri keitettyä vettä, joka on ehtinyt jäähtyä muutaman minuutin, ja anna hautua neljästä viiteen minuuttia. Nauti 1-3 kupillista päivässä, hyvillä mielin!

Tästä kullankeltaisesta kurkumateestä on saatu kahmalokaupalla innostuneita kokemuksia sekä makuhermojen hellittelyn että terveydenkin tukemisessa. Iske kiinni ja ihastu!

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin terveyttäsi tukevia ominaisuuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että kurkumatee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060319129491
  • Ainesosat: Ainesosat: kurkuma (64%), inkivääri (18%), lakritsi (15%), ruusunlehdet (3%)
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet