Goji-marjat, 150 g

Goji-marjat, 150 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Syö itsesi iloiseksi!

Goji-marjat ovat superfoodien aatelia. "Pidän flunssan loitolla syömällä monipuolisesti luomuhedelmiä ja -vihanneksia, sekä täydentämällä ruokavaliotani superfoodeilla. Goji-marjat,tulsi ja raakakaakao ovat lemppareitani, superherkullisia ja vieläpä superterveellisiä!"

- Adina

Yksityiskohdat

Ravinteikkaat goji-marjat ovat puhtia tuova välipala ja todellinen terveysherkku.

Goji-marjaa pidetään maailman ravinnerikkaimpana marjana. Goji-marja sisältää mm. marjaksi korkean proteiinipitoisuuden (10-14%).

Kiinassa gojien popsimisella käytöllä on tuhansien vuosien historia. Sana “goji” tarkoittaa suomennettuna iloista. Kiinalainen sanonta kuuluukin: “Hän, joka syö goji-marjoja aamulla, pomppii ilosta koko päivän”.

Goji-marjat sopivat erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Voit halutessasi liottaa gojeista pehmeän pulleita ennen käyttöä. Käytä myös liotusvesi esimerkiksi smoothien pohjana!

Goji-marjoilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että goji-marjat eivät tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5060128010010
 • Ainesosat: Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 380 kcal
  Proteiinia 11-13 g
  Rasvat 3 g
  Hiilihydraatit 57-67 g
  Ravintokuidut 10 g
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Goji, Marjat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen